Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 diye bişey indirdim şimdi lostun yayınlanmayan kesilen sahneleri neyse room 23 diye bişey var walt kalıyor o odada ve penceresi kapalı herkez panik falan walt bişeyler yapıyor odada göstermiyor işte herkez korkuyor falan sonra ban geliyor penye diyor sen gir o daha çocuk diyor, penyde alıyor ben al diyor cocuga bak pencerenin önünde ölü kuşlar hayvanlar dolu.. bu waltın olayını anlamadım ya şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 abi çok karışık yazmışsın ya türkçe lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Benzer bir sahne vardı, Michael'ın flashbacklerinde. Annesi hayatteyken Walt'ın, Avusturalya'da evlerindeyken, Walt camdan dışarı bakıyor ve cama ölü bir kuş zıbınk diye yapışıyor, falan filan. Walt biraz garip bir eleman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 slickers said: abi çok karışık yazmışsın ya türkçe lütfen Lost Missing Pieces - room 23 bi yerden bul izle o halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Llama said: diye bişey indirdim şimdi lostun yayınlanmayan kesilen sahneleri neyse room 23 diye bişey var walt kalıyor o odada ve penceresi kapalı herkez panik falan walt bişeyler yapıyor odada göstermiyor işte herkez korkuyor falan sonra ban geliyor penye diyor sen gir o daha çocuk diyor, penyde alıyor ben al diyor cocuga bak pencerenin önünde ölü kuşlar hayvanlar dolu.. bu waltın olayını anlamadım ya şimdi ilk sezonda buna benzer sahne vardı, ona gönderme olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Gönderme falan değil onların hepsi kesilmiş sahneler. Millet oyalansın diye yan materyal gibi sunuluyor. Bilmiyoruz Walt'ın olayını. 1 sezondur ortada yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Missing pieces ı bu yaz da mı verdiler? Geçen yaz vermişlerdi onu mu indirdin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Walt'u sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Metakuso olaya noktayi koydu, dagilin gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 walt aslında maykıl ceksının 9-12 evresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sleepingdeath said: walt aslında maykıl ceksının 9-12 evresi ROFLMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar