oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 /watch?v=R5OMZtn9OA0 böyle müzikler arıyorum. tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sadece şarkıya yönelik değil de Mercan Dede'ye benzer; Orient Expressions Baba Zula Wax Poetic Erkan Oğur Natacha Atlas gibi isimleri deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Tribal Chillout idi sanırsam bunun tarzı. pek bu tür olmasada Kitaro 'yu dinle sevebilirsin bu tarz seviyorsan. edik. babazulayı seversen Zen'ide seversin. zaten aynı kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bakayım biraz önerilenlere. erkan oğur yönetir tabi bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yok yav. bu şarkının tadını alamadım diğer dinlediğim şarkılarında Baba Zula'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 babazula da bu tadı pek alamazsın. mercan dede çok benzer buna. birde omar faruk tekbilek in bazı albümleri benzer. direkt alakalı olmayacak ama, "saz eserleri" hoşuna gidebilir. içinde elektronik öğeler yok tabi ki :D ama benzer tadı alırsın. selim sesler i dene yine tam alakalı olmayacak ama, yine böyle doğu ezgileri arıyorsan, stuart chadwood un, prince of persia serisine yaptığı müzikleri bul. hmmm sonra "yansımalar" hoşuna gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yansımalar hastasıyız zaten. saz eserleri olarak da genelde erkan oğur falan dinlerim. mercan dede'ye bakacam. indirdim albümlerini. bu tarz dediğim. şarkıyı dinlediğimde böyle içim garip oldu, şarkı alıp başka diyarlara götürüyo adamı. hüzün var şarkıda. böyle bişeler arıyom işte. yansımaların şarkıları da böyle bi tassavvuf/hüzün havası gibi bişeler taşıyor çok hoşuma gidiyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya yeni konu açmak istemediğim için soruyorum.Hiç çöl müzikleri yapan bildiğiniz bir grup varmı?Böyle dinlerken kendinizi çölde karavanda hissettiren bişi:D. neyse saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar