MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yeni makineyi toparlarken sorunsuz bir sekilde montaji 2-3 gun once yaptim, de optik suruculer hakkinda adamakilli bilgim olmadigindan ve review/kullanici yorumlari arastirmadigimdan dolayi fiyati iyiymis diyerekten SH-S223Q Samsung DVD-RW aldim. Dun oglen saatlerinde gayet pasa pasa backupladigim bazi seyleri attim, ustune sorunsuz halde Crysis install ettim (disk dandik medya degil, orjinal direk), yaklasik 1 saat sonra taktigim hicbir medyayi okumamaya basladi, isin ilginci okumaya calisirken donup dolasmasi degil, dvdyi hic gormuyor. Verbatim, iomega gibi birsuru medya denedim, tik yok alette kesinlikle. SATA olarak bagli su an, cok da kurcalama yapmadim ayarlari konusunda, direk tak kullan modunda kullaniyordum aleti, bir bilgisi olan yardim edebilirse cok sevinirim. Edik : Firmware guncelleyemiyorum bu arada, stok firmware disinda baska bir versiyonu yok official sitede.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 üzerinde jumper ayarları falan var onları kontrol etsen bi?
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 SATA suruculerde jumper ile ugrasmak gerekmiyor diye biliyorum ben, anlayamadim demek istedigini.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ya hani dvd-rom arkasında vra ya jumper. geçenlerde biri oynayıp bozmuştu BeIlow du sanırım. ordan aklıma geldi öyle bişe.
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yok jumperlarin ne oldugunu biliyorum gayet de, sata suruculerde jumperlarlarda sadece 1.5gb/s'a limitleme var, o da sadece hddlerde zaten, ha saglammi yerindemi diyorsan bi sorun yok jumperlarda gordugum kadariyla.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sata sürücüde master/slave ayarı için jumper olmaz opercim.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 MADBOY said: Yok jumperlarin ne oldugunu biliyorum gayet de, sata suruculerde jumperlarlarda sadece 1.5gb/s'a limitleme var, o da sadece hddlerde zaten, ha saglammi yerindemi diyorsan bi sorun yok jumperlarda gordugum kadariyla. he işte yerinde mi değil mi ona bak dediydim :D
Öne çıkan mesajlar