Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Arkadaşlar, yeni başlayanlar için bir karakter satıyorum. 6.1 milyon sp. Ama Hac, Bs ve BC biniyor. Learningleri de tamamlanmış durumda. Karakteri incelemek isteyenler için de link veriyorum. ilgilenenler, oyun içinde bana bir konvo açsın. karakter bu: http://www.newforms.nl/eve/skills/Lady_Puket konvo açmanız gereken de bu: Feseurdeveuve. Not: Alışveriş gerçek para üzerinden değil, isk olarak yapılacaktır. yani tamamen yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Aaaaa ladyim puketim satiliktami abi ne cabuk yaw biraz daha gelistirirsin diye bekliyordum. Aslinda bu surede gayet hizli gelismis. Eve forumunada yazdinmi yoksa sadece turkler icinmi gecerli bu erken satis olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yok eve forumda var zaten. ama mecburiyetten satıyorum. miner char almak için. yoksa satılmazsa 15-20m'ye kadar gider bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yeni başlayıp, az çok toplamış karakter arayanlar için hala geçerli. Bu arada karakter 7 milyon skillpointi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Manufacture/mine üzerine fln olsa alırdım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ne kadar isk istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Baalzebul said: ne kadar isk istiyorsun? 2b isk'ya direk bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ha bu arada o linke bi şey olmuş. Yeni link burada. aha da buradan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Karakter güzelmiş ama o kadar parayı herhalde bir yılda ancak toparlayabilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 2 yıl sonra bu karakterin fiyatı 12-14b arası olur. :(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 12-14b olmaz karakter satanlar surekli artiyo hem o kadar isk ye 50-60m sp li alinir ancak ki o kadar sp ye ulasana kadar saticlar artcak baya dogal olarak 120m sp de anca 12-14b eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 cengizhan66 said: 12-14b olmaz karakter satanlar surekli artiyo hem o kadar isk ye 50-60m sp li alinir ancak ki o kadar sp ye ulasana kadar saticlar artcak baya dogal olarak 120m sp de anca 12-14b eder sanırım uzun zamandır eve forumlarına girmediniz. Bugün 50m sp'li bir char ortalama 17-18b'den gidiyor. Bir bakın isterseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar