Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selamlar, şimcik bende Intel® Desktop Board DP35DP bu anakart var linki de aşağıda http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP35DP/DP35DP-overview.htm Peripheral Interfaces bu kısımda dio ki Six Serial ATA 3.0 Gbps ports, including 1 eSATA port with RAID support, yani ESATA portu var sanırım cooler master kasa var ama tam modelini hatırlamıom RT RC li bişiydi önce 2 tane usb portu var, yanında firewire portu var arkada 6tane usb portu var ses vs var ama esatayı göremedim şimcik anakartta esata olmasına rağmen kasada çıkışı olmaması ihtimali var mıdır? böyle bi ihtimal varsa elimdeki harici hdd yi pc'ye esatadan bağlama imkanım var mıdır? kasada çıkış var da göremio olabilir miyim? şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 çıkış anakart üzerinde olmasın? kasayı açıp bak bi. dışa çıkışı yoktur belki de :S salladım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 olabilir işte onu soruom acep anakarttaki çıkışı kasaya bağlamamış olabilirler mi hoş başka delik yok kasada :F kesin bağlamamışlardır da gözümden mi kaçtı acaba diom anakartın fotosu http://www.intel.com/Assets/Image/prodlarge/dp35dp_lg.jpg burada solda gözüken kırmızı yer di mi esata olan siyahlar s-ata kırmızı esata di mi? sol üstee kuzey köprüsünün solundaki yer di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 evet öyle olması lazım. bi uzatma kablosuna falan mı ihtiyacın var acaba? ya da esata nın mantığını tam bilmiyoruz. firewire tarzı bi port mudur nedir bu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oper said: evet öyle olması lazım. bi uzatma kablosuna falan mı ihtiyacın var acaba? ya da esata nın mantığını tam bilmiyoruz. firewire tarzı bi port mudur nedir bu? :D walla benim kartta arkada usblerin altında. belki arkadaşınki aparatla oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 cevaplar için teşekkürler ayıptır söylemedi 1TB harici hdd aldım da copy paste biraz uzun sürüyor[şimdiden 100gb copy paste yaptım :F] ESATA sanırım en hızlı data aktarım yolu kablo verdiler hdd ile birlikte ama çok süper kısa 1 karış fln uzunluğu yarın vatana gidecem + kasaya esata çıkışı koymamaları süper olmuş şimdi kasanın yanını delip içinden kablo geçircem fln acep farkmıdır o sata çıkışını uzatma yolları usb de ek kablolar fln oluyor ya neyse artık ben bişiler yaparım çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kasayı ne deliyosun ya, kasayı değiştirsinler yeniyse veya bi e-sata bağlantısı şeeden ön panellerden al. fiyatı bişey değildi zate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 normal şartlarda o ozellikte bir anakart almışsan kutusundan illaki cıkmıstır. Takmamışlardır. Aldığın yerden kasanın arkasına takılan parçası illaki mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 lol sizin dediğiniz gibi anakartın kutusundan uzatma parçası çıktı bi ucunu direkt anakarta bağlıon diğer ucu da arkada slot yere oluyor :F nubluk bende anakart kutusuna bakmamışım neyse tekrar sağolun tehlike geçti :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 her zamna cikmiyo o tip uzatma kablolarida ya bazen mesela box aliyosun internali external yapmak icin cikmiyo icinden sata kablosu felan bide ona para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çıkmıyosa geri veriyosun aldığın kutuyu, içinde olanını veriyolar. eksik ürün oluyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 uzerinde yaziyor ve cikmiyorsa tabi ;) once kutu ustunde yazanlari okumak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Selamlar, Tekrardan birşeyler sorma ihtiyacı hissettim, şu anda sıcaklık sorunu ile karşı karşıyayım, 2 3 gün önceye kadar herhangi bir sorunum yoktu, yazın bile günlerce açık bırakıyordum vs ancak call of duty 6nın çıkması ile birlikte pc kasmaya başladı :( hdd ram anakart fln 40-45Derecelerde ancak, kuzey ve güney köprüleri yaniii yanii biri 66 diğeri 71 derece. Herhangi bir oyuna girince de kuzey köprüsü 74derece fln oluyor pc donuyor restart gerekiyor :( iki üç post yukarda anakartın resmini attım, orada gözüküyor olması lazım köprülerde alüminyum pasif soğutma var. şimcik kasada 2 tane fan var 12mm ve 8mm, ben bu köprüleri nasıl soğuturum? termal macun muydu neydi onlardan alıp pasif soğutmayı çıkarıp araya sürsem geri taksam performans alır mıyım?= kuzey köprüsü için şundan almayı düşünüyorum :/ işime yarar mı? bir de bunu kuzey köprüsüne alsam güney köprüsünü nasıl soğutcam :/ termal macun + kasa fanı mı alsam yoksa bu fanlı soğutucu + termal macun mu? kasa cooler master RC 105 modeli, ön tarafa da fan konuyormuş sanırım, ön tarafa fan alsam iş görür mü? bir de pasif soğutmayı nasıl yerinden kaldırcam macun sürcem fln o olayları bilmiyorum nereden öğrenebilirim ??? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ufak bir tavsiyede bulunayım, bir kaç gündür havalar soğuk gidiyor ısınma derdin kasa içi ergonomiden de kaynaklanabliyor olabilir. Takılı olan kablolalarını içerde güzelce kablo bağı ile birbirine tuttur, hava rahat sirkule edecek şekilde kabloları bir yerlerden geçir. Mutlaka fayda sağlar çünkü derdinin pasif sogutma olan yerlerde oldugunu yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar