roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Şu tarz müzikler arıyorum kankitolar. Massive Attack'ın Mezzanine ve 100th Window albümlerindeki karanlık sound u içersin, dinledin mi bi beş dakka öyle bıraksın. Hatta öyle ki karanlıkta dinleyeyim müzikleri. M.A. - Antistar M.A. * Angel M.A. - Mezzanine M.A. - Live With Me M.A. - Inertia Creeps M.A. - Small Time Shot Away. Aramaya inandım mamafih bulamadım. Hatta üstteki listeyi boşverin, direkt Antistar tarzı şarkılar olsun, boğsun. M.A. dinlemekten sıkıldım yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Zero 7 - Home Nathan Fake - You are here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Portishead Nine Inch Nails (bazı şarkıları) Vampire the Masquerade soundtrackde de birşeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 venetian snares - szamar madar gerçi jungle falan biraz ama gene karanlık sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar