senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 burton sana da başarılar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 peki nihan tam tersi durumda sen nabarsın. sevgiline yazan bi kız düşün. nabarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 mulgear6 said: VAR YA AGZINI GORUNU KIRARIM KİMMİS LAN BNEİM SEVGHİKLİME YAVSIYSAN CIARIM AGZINA ON8N heyt be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 girişcekmiş işte sustalı kelebek ne varsa onla olm bi kaynamayın 2msj arasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 fede said: peki nihan tam tersi durumda sen nabarsın. sevgiline yazan bi kız düşün. nabarsın bıçak filan efektif kullanamayacağımdan ben muhtemelen döverim. en son hatta dövecektim çünkü laftan anlamıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kır kafalarını hatta kafa yetmez agır burn gir kims kimsenin sevkilisini elinfen almasın ibneler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 şiddetle çözülmez böle işler, diplomasi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ban gelecek ban gelecek uzaklardan ban gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 mulgear6 said: kır kafalarını hatta kafa yetmez agır burn gir kims kimsenin sevkilisini elinfen almasın ibneler :( olm sen yatsana içip içip gelmişsin foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 http://www.vidivodo.com/166388/bicak-sallama-sanati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 burtonesk said: fede said: peki nihan tam tersi durumda sen nabarsın. sevgiline yazan bi kız düşün. nabarsın bıçak filan efektif kullanamayacağımdan ben muhtemelen döverim. en son hatta dövecektim çünkü laftan anlamıyordu. hmm. laftan anlamıyosa doğru tabi. peki bi erkek yazarsa nabarsın. o da bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 senko said: girişcekmiş işte sustalı kelebek ne varsa onla olm bi kaynamayın 2msj arasına :) şöyle bişi var şimdi sen dalga geçer gibi yazılar yazıyosun iyi hoşta. senin yaşayış tarzın, ailenin seni yetiştirme tarzı, yetiştiğin çevre felan benimkiyle zıt olduğu için böyledir. ben çevremden bunları gördüm belki bu yüzden böyle davranıyorum. ama sen nasıl gördüysen öyle yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 karpuzseven said: http://www.vidivodo.com/166388/bicak-sallama-sanati shemale lan ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Kermit alır dalağınızı. akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hass nası kız lan bu işte bu tenhada sıkıştırsa lime lime eder adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kermitin ailesini orklar öldürdü, babası şerefli bir demirci annesi ise büyücüydü. birgün köyünü basan orklar bütün köyü öldürmüştü birtek kermit kalmıştı. o gün orkları öldürmeye yemin etti küçük kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ummadık taş baş yarar derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hadi ozmn garbage a gidelim :P sdfsd.. asyalı da biçer valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 fi tarihinde basima ilginc bisi gelmisti. Bir kiz arkadasim vardi ve her bulustugumuzda gelip, "emir bugun yolda / kafede / okulda / otobuste / binada / ayda / guneste / ufoda bana asildilar, laf attilar, islik caldilar vs. vs. vs. vs. bik bik bik" diye konusurdu. Ilk baslarda cok sinirleniyordum, ama sonra soyledikce boku cikti ve artik kiza bagirdim yeter be bilmek istemiyorum sana laf atani da bilmemneyi de. Adam gibi kiz olan bole bi olay gerceklesince reddini verir babalar gibi, konuyu da kimseye acmaz. Bana aynisi olunca ayni sekilde yapiyorum cunku (bayagi populerim soylemesi ayip, her gun yuzlerce genc kizin kalbini kirmak zorunda kaliyorum :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 @fedeciğim #98 serhat..: nihan lan harbi merak ettim maria puder: neyi beyb #98 serhat..: su birinin yazılması durumsalı naparsın sana gelse biri asılsa ama adam akıll ıyani maria puder: akıllı da olsa yazış yazıştır valla #98 serhat..: cidden seviyeli terbiyeli maria puder: duruma göre yolu veririm kibarsa ona göre barzoysa küfrettiğim de oldu #98 serhat..: eheheh =)) hosuna gider mi peki? maria puder: gitmez açıkçası ben rahatsız oluyorum ben cevap vermesem de bişey yapmışım ki çekicileşmişim ortamda gelip bana yazmışlar kuyruk sallamışım gibi hissediyorum sevgilimi aldatmışım gibi üzülüyorum çok bağlıyım çünkü ben sdf edit: sevgilime bi erkek yazarsa ne yaparım? ben bişey yapmam sevgilim halleder onu ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Azmodai said: fi tarihinde basima ilginc bisi gelmisti. Bir kiz arkadasim vardi ve her bulustugumuzda gelip, "emir bugun yolda / kafede / okulda / otobuste / binada / ayda / guneste / ufoda bana asildilar, laf attilar, islik caldilar vs. vs. vs. vs. bik bik bik" diye konusurdu. Ilk baslarda cok sinirleniyordum, ama sonra soyledikce boku cikti ve artik kiza bagirdim yeter be bilmek istemiyorum sana laf atani da bilmemneyi de. Adam gibi kiz olan bole bi olay gerceklesince reddini verir babalar gibi, konuyu da kimseye acmaz. Bana aynisi olunca ayni sekilde yapiyorum cunku (bayagi populerim soylemesi ayip, her gun yuzlerce genc kizin kalbini kirmak zorunda kaliyorum :() kız olsam averirdim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kermit said: senko said: girişcekmiş işte sustalı kelebek ne varsa onla olm bi kaynamayın 2msj arasına :) şöyle bişi var şimdi sen dalga geçer gibi yazılar yazıyosun iyi hoşta. senin yaşayış tarzın, ailenin seni yetiştirme tarzı, yetiştiğin çevre felan benimkiyle zıt olduğu için böyledir. ben çevremden bunları gördüm belki bu yüzden böyle davranıyorum. ama sen nasıl gördüysen öyle yaşa. çevrende gördüğün kötü örneklere bakıp ee bende böyle davranıyorum işte dersen olmaz o iş. Yetiştirme tarzı vs tabiiki insanı etkiler ama sonunda neyin doğru neyin yanlış olduğuna sen karar vereceksin. çevremde gördüm yapiyom demiyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Düşünsene hacı bu zihniyet ne kadar sakat dayı amca enişte threesome yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 burtonesk said: @fedeciğim #98 serhat..: nihan lan harbi merak ettim maria puder: neyi beyb #98 serhat..: su birinin yazılması durumsalı naparsın sana gelse biri asılsa ama adam akıll ıyani maria puder: akıllı da olsa yazış yazıştır valla #98 serhat..: cidden seviyeli terbiyeli maria puder: duruma göre yolu veririm kibarsa ona göre barzoysa küfrettiğim de oldu #98 serhat..: eheheh =)) hosuna gider mi peki? maria puder: gitmez açıkçası ben rahatsız oluyorum ben cevap vermesem de bişey yapmışım ki çekicileşmişim ortamda gelip bana yazmışlar kuyruk sallamışım gibi hissediyorum sevgilimi aldatmışım gibi üzülüyorum çok bağlıyım çünkü ben sdf edit: sevgilime bi erkek yazarsa ne yaparım? ben bişey yapmam sevgilim halleder onu ehah. evet işte böyle olmalı yani. karşılıklı güven olmalı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar