senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Baluu said: Sly-One said: dory said: 3)yakisikli veya degil, onemli olan ic guzellik. mhmhmhauhahuaauhauhahua quotelamaya üşenmiştim ya, sağol :D ahah bunu nası kaçırmışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 baa niye gimse asilmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bu işleri kızın halletmesi sanırım seçilebilecek en iyi yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 asfd sulandirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 valla milletin kiz arkadasimi begenmesi hosuma gider, ama tabi burada bir onkosul var o da kiz sana cidden bagli ve akli basinda olucak. ornegin o sekilde gelen birini hicbir acik kapi kalmicak sekilde reddedicek yani yuz vermicek. adamin bi sucu yok acikcasi, tam tersine helal olsun buyuk bi cesaret o hareket :) kiz guzelce reddettiyse hicbi sorun yok, ha kuyruk salladiysa bayaaaa buyuk bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ilke tam godoş amerikalı olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ahahahah cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 PUAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Cons said: ilke tam godoş amerikalı olmuşsun.fak yu men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 fak yu bek. CELIK AYNA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 WHAT UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ilkeye katılıyorum. edit= ama yine de çocugu döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 erkek cephesinde büyük bir kayıp edit: değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ilke sen konusma, kizi biraktin amerikaya gittin, ayrica okuz gibisin, kilo ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Topiğimi garbıça taşıttırmayın nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kizi doverim, adamla cikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Yiğit Özgür etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Leira said: Çok var böyle densiz kendini bilmez.çok da kafaya takmamak lazım bence.'kız/erkek arkadaşın cevabı nolmuş' önemli olan bu elbet. topik amacına ulaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aquila said: kizi doverim, adamla cikarim.asdhuaduanxdasduahd of allah kahretsin rezil oldum HIHPMH diye bi ses cikardim okuyunca ofisin sessizliginde cinlilere maskara olduk dfahfasdufajdfau kilo vercem olm subwayden yiyom hep domates marul falan var saglikli euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aquila said: kizi doverim, adamla cikarim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ooffff Jareda mi uydun, yalan onlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Çinlilere sorsana bizim serverda gold var mıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 garbagelamayin dendi hala kasiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 SELAM dayanamıyorum anlatacam. vardı benim eski kız arkadaşıma yavşayan bi herif. ben de biliyorum ama herhangi bir harekette bulunmadığı sürece karışmadım. kız kendi halleder diye. çocugu da hiç görmedim. sonra bi gün kol kola giderken bi herif geldi, ben ne oldugunu anlayana kadar kızı çekti aldı bişeyler konuşuyo falan. ben de rahatım ya, içimden geçiriyorum heralde "BAYA İYİ ARKADAŞI FALAN" yoksa cüret edemez diye. yanlarına gittiğimde kızın ellerini tutmuştu, bekliyorum bana dönüp meraba dicek diye falan. hava da karanlık, küfür kızı bırakır bırakmaz koşar adım uzaklaştı. Kız da mal gibi donup kalmıştı zaten, sonra sorunca kim olduğunu o herif oldugunu öğrendim. Kim bilir ne söyledi, şimdi kızın facebookunda ben yokum o lavuk var mesela ayrılık sonrası. AHHAHA İBRET ALINASI BİR HİKAYE =( orada onun o olduğunu anlamadığım için belki de iyi oldu diyorum bazen, kesin sabıka kaydım olurdu şimdi. p.s. : kız da az deilmiş şimdi düşünüyorum da. Saygılar. küfür etme arkadasim /dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 demek ki kizin sende gonlu yokmus zaten, mesela bu ornekte goruyoruz kizin tepkisinin ne kadar onemli oldugunu. kolundan kiz cekilince bisey yapmaman beni sasirtti ama Moustapha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar