Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız/Erkek arkadaşınıza gelip asılmışlar..

Dynun

Öne çıkan mesajlar

valla milletin kiz arkadasimi begenmesi hosuma gider, ama tabi burada bir onkosul var o da kiz sana cidden bagli ve akli basinda olucak.

ornegin o sekilde gelen birini hicbir acik kapi kalmicak sekilde reddedicek yani yuz vermicek.

adamin bi sucu yok acikcasi, tam tersine helal olsun buyuk bi cesaret o hareket :) kiz guzelce reddettiyse hicbi sorun yok, ha kuyruk salladiysa bayaaaa buyuk bi sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

SELAM

dayanamıyorum anlatacam.

vardı benim eski kız arkadaşıma yavşayan bi herif. ben de biliyorum ama herhangi bir harekette bulunmadığı sürece karışmadım. kız kendi halleder diye. çocugu da hiç görmedim.

sonra bi gün kol kola giderken bi herif geldi, ben ne oldugunu anlayana kadar kızı çekti aldı bişeyler konuşuyo falan.
ben de rahatım ya, içimden geçiriyorum heralde "BAYA İYİ ARKADAŞI FALAN" yoksa cüret edemez diye. yanlarına gittiğimde kızın ellerini tutmuştu, bekliyorum bana dönüp meraba dicek diye falan. hava da karanlık, küfür kızı bırakır bırakmaz koşar adım uzaklaştı. Kız da mal gibi donup kalmıştı zaten, sonra sorunca kim olduğunu o herif oldugunu öğrendim. Kim bilir ne söyledi, şimdi kızın facebookunda ben yokum o lavuk var mesela ayrılık sonrası. AHHAHA İBRET ALINASI BİR HİKAYE =(

orada onun o olduğunu anlamadığım için belki de iyi oldu diyorum bazen, kesin sabıka kaydım olurdu şimdi.

p.s. : kız da az deilmiş şimdi düşünüyorum da.

Saygılar.

küfür etme arkadasim /dory
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...