Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Galatasaray ın prestij için Beşiktaş ında Şampiyonluk yarışından kopmaması için çıkacağı bu mücadeleyi Hakem Ali Aydın yönetecek.Pazar saat 19:00 da başlayacak maç Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak.

Beşiktaş ta Sergen sakat Zago büyük ihtimalle tribünde.
Fatih Terim - Lucescu savaşı bitti Hagi - Luce savaşı başladı birbirlerini sevmezlermiş bunlar romanya da hagi yi sevenler luceyi sevenler diye gruplar varmış :)

Bu derbiyi sizce kim kazanır.
Beşiktaş mutlak kazanmalıda sağı solu belli olmaz.[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
eskiden olsa rahat alırız diyebilirdim ama.. ne yapacagimiz belli degil.. yinede pat üçlüsü gerçekten iyi ve bu sayede maçı kotarabiliriz..[signature][hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
valla fener sampiyon olmasinda, siz bizi yensenizde olur :) ezikler 3. yildizi takip graliz biz moduna girsinler istemiyorum. o yuzden bu hafta yenilirsek pek fazla uzulmem :)[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
Kısaca...Alırız :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 03 Nisan 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
valla fener sampiyon olmasinda, siz bizi yensenizde olur :) ezikler 3. yildizi takip graliz biz moduna girsinler istemiyorum. o yuzden bu hafta yenilirsek pek fazla uzulmem :)

fener elinde sonunda takcak 3. * i.. ha bugün ha daha sora... prestij ve destek acisindan konusmak gerekirse, ki bu gercek, gs rahat alir diorum.. 2-0...
hatta birinide $a$ atcek.. !!!!
atinca gelir buraya alinti yaparak dersniiz.. haa bak demisti... die falan..
Mesaj tarihi:
said:
Dmx, 03 Nisan 2004 20:09 tarihinde demiş ki:
valla fener sampiyon olmasinda, siz bizi yensenizde olur :) ezikler 3. yildizi takip graliz biz moduna girsinler istemiyorum. o yuzden bu hafta yenilirsek pek fazla uzulmem :)

o ezikler her sene oldugu gibi yine sizi eze eze yenip sampiyon oluyolar 3.yıldızı takıyolar..

Nese pek bisi demek istemiyorum Sizin sayenizde orta sıralara renk geldi lig neselendi..[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Mesaj tarihi:
Raid3r bilmiosan hatırlatıiim
Fenerbahçe 10 sezonda kadıköyde gassaraya 1 kere yenilmiş
yani her sezon en az bi kere yenmiş
umarım anlatabilmişimdir
bu arada konu daıldıı için özür dilerim bilmeyenleri bilgilendirmek istedim
umarım güzel maç olur keyif alabiliriz. hatta bol gollü olsun gol (zor ama).
ii seyirler[signature][hline]This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in...

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

Playlist
Mesaj tarihi:
öle demek istemedim..

Son yıllara bakarsan hatta genele bile fenerbahce'nin gs'ye karsı her zaman üstün oldugunu görürsün..Gs'nin sampiyon oldugu yıllarda bile sikeyle..[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Mesaj tarihi:
tamam yazdığın cümlenin anlamı öyle olduğu için şaşırdığımı ifade ettim ama bilmiyorsan bilmiyorsan diye cevap almak şaşırtıcı gerçekten neyse
Mesaj tarihi:
letfield bilmiyosa birisi bişeyi hatirlatilmaz öğretilir çünkü hatirlatmak insana bilipte animsayamadigi yani "unuttugu" biseyi tekrar söylemek veya göstermektir.. öğretmek ise bilinmeyen birşeyi bir kişinin bilmesini sağlamaktir..

ayip bu yaşa gelipte türkçe bilmemek yazik..[signature][hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
arada maçada 35 dakika var şu anda.. 15 tanemi atariz 25 galip gelmeyi diliyorum, bi daha da dürmek ve başka şeyler yapmak durumunda cezasını daha ağır çekeceğimi de öğreniyorum.[signature][hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo

[Bu mesaj fizban tarafından 04 Nisan 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
32' GOL: Cordoba topu yakaldı ancak Necati'nin şarjıyla kaybetti. Necati'nin şutu defansa çarptı ve çizgiyi geçen topu İbrahim çevirdi. Hakem golü verdi.[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
allahım bu takım beni öldürecek..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
34' Ceza sahası içinde Bülent topu eliyle kesti. Hakem devam dedi[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
  • Yeni Oluştur...