Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 OFFF YALANA GEEEEEL. tam tersi bence. yani. bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sen 35 yaşına geldiğinde o 45 yaşına gelmiş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 carpe diem ozman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: bizde 3 saat arayla mesajlar he ama 2miz de bos anda yakalasırsak msn gibi oluyo telefon :D genelde benim isim cıkıyo 2-3 saat filan geç atıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 karikatür efsane heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ardeth said: sen 35 yaşına geldiğinde o 45 yaşına gelmiş olacak Eğer kendine bakarsa cok da fazla değişmez Sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dasaaa said: MILF MILF!! kadın 20yaşında evlenip çocuk yapsa 13-14 yaşında bi çocuğu olur. sen ise 24.. yok sana bişi demiyorum da beraber dışarı falan çıksanız diğer çiftlerin çocuklarıyla aran çok iyi olur. Şöyle de denebilir hatta, sen ortaokula geçtiğinde o üniversiteyi bitirmişti (3 ortaokul + 3 lise + 4 üni) belki de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar