Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jpeg resimleri küçültmek için minik bir program lazım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boyut olarak mi en boy açisindan mi küçülticen .. en boy içinse thumbs varrdi yanilmiosam ....[yada tüm paitshop photoshop benzeri programlar ]

size için ise acdsee yeterli convert deyip jpegden kaliteyi %65 e ayarla okadar bişi farketmio görünüşte size baya iniyo[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Mesaj tarihi:
2048x1536 mesela resim.ben bunu 640x480 boyutuna indirmeye çalışıyorum.fotograf makinemin çözünürlüğü yüksek ben napim :P

photoshop gibi büyük kapsamlı bi program değilde ufak bi program varmı acaba bunun için vardır rastlayan biriniz.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

expn.go.com
Mesaj tarihi:
jpegleri paintle kçültemiyorum küçültüyorum fakat resmin köşesi kalıyo.yazıyorum 2048 e 1536 ya 800x600 ana bi bakıyorum resmi ortalayıp küçültmemişde sol ve alt tarafından kırparak küçültmüş.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.

expn.go.com
Mesaj tarihi:
jpeg resimleri paintde küçültemiyorum.
mesela 2048x1536 lık resmi açıp küçültmek için 800x600 yazıyorum tam ortalayıp küçültmüyo program solundan bide altından kırpıp küçültüyo paint hasta ediyo beni.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.

expn.go.com
Mesaj tarihi:
Paintle basitçe yapabilirsin.
Tümünü seç, sonra resmi manual olarak 800x600'e getir, sonra özelliklerden çerçeveyi 800x600'e getir.
Direk Özelliklere girip 800x600 yaparsan, sadece çerçeveyi küçültüyo.[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
Herzaman demişimdir.
Ema Rulz!!!!!!!![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

• Yeni Oluştur...