Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Şimdi filmleri psp ye atmak için mp4 yapicam ama önce altyazı gömmem lazim. Hangi programı önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 psp icin degil ama ipod icin olan cucusoft'un bi programı var, ama yine mp4'e ceviriyor, psp icin de kullanabilirsin (listeden ipod touch'ı secerseniz mesela) cevirdigi bir video'nun oldugu klasorde aynı isimde altyazı dosyası varsa onu da birlestirerek ceviriyor, direk dvd'leri de mp4 olarak cevirebiliyor, guzel program... http://students.sabanciuniv.edu/~umuti/DvToIvideo.S.rar buradan indirebilirsin setup'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Total Video Converter diye bi program kullanmıştım baya bi süre önce onu deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Selamlar. Benzer bir problemim var. Annem birkaç gün içinde sağlık sebeplerinden dolayı (ameliyat sonrası) bir süre evden çıkamayacak. Birkaç film ve dizi hazırladım kendisine. Ancak bilgisayar başına doğrulamayacak. TV'den izlemesi için de dvd playerımız altyazı dosyalarını tanımıyor. Hatta altyazı olunca içinde komple dvd yi okumuyor. Haliyle altyazıyı direkt olarak avi divx dosyalarına falan entegre eden bir program lazım. Yukarda bahsedilen programı denedim ama sorun çıkardı. Yardım edip bir program önerebilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm tek geçerim. psp için avi açan programlar yok mu ? Ben bu program sayesinde telefondan izleyebilyiorum rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar