bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mersin üniversitesinde okuyorum. Girdiğim yıldan beri 3 defa sistem değişti. Bu sene başı yeni bir sistem daha geldi.Tekrar değişti sistem. Benimde şöyle bir sorunum doğdu. İlk dönem tek ders aldım (sistem üstten ders vermedi) sadece dönem kaybım olduğundan(o da eski sistemden dolayı oldu) alttan kalan tek dersimi aldım. Bu dersimi DC yaptım FF den. 1.50 ortalama yapıyor. 2.00 ortalama olması gerekiyor dönemde geçebilmek için. Fakat bu sistemden önceki sistemde geçerli notlar eski dönemde yerine konuyordu. Ör: 2006-2007 bahar döneminde İşletmeden FF dönem ortalama 1.98 2007-2008 baharda bu dersi alıyorsun eğer dersi DD getirirsen yerine konuyor ortalama da 2 yi geçtiğinden geçmiş sayılıyordun. Yeni sistemde böyle olmuyormuş.Ders yerine konmuyormuş dönem ayrı bir dönem olarak kabul ediliyormuş. İşte sorunda burda doğuyor. Ben FF li dersimi DC yaptım.Geçtim sanıyordum Öğrenci işlerine ve dersin hocasına sorduğumda (ocak ayıydı) geçtin dendi.O ders yerine konuluyor denildi bana. Bahar dönemi geçti gitti. Yaz okulundan 12kredi hakkım varken 7 kredi aldım. Yaz okulundayken bir çocuk bu sistemden dolayı mezun olamamış bu okulda ortalıkta dolaşmaya başlayınca herkes transkriptleri kontrol ettirdi. Hoca bakınca bi dersten kaldığımı söyledi. Geçtin denilen dersim meğerse kalmış.Yaz okulundada o ders açılmıştı.Ve ben almadım geçtiğim için. Şimdi bu yüzden benim 1 senem uzayacak.Amiyane tabirle döte geldim. Ne yapabilirim? thnx =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tek ders sınavı faln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yaz okulundan bi dersten kalsam tek ders sınavına giricektim ama ek olarak bu ders çıktığı için bende bi dersten kaldığım için giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yapabileceğin pek bir şey kalmıyor o zaman, arkadaşım da bir sene geç mezun olacak yatay geçiş yaptığında beden eğitimi dersini söylemedikleri için, yapacak bir şey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar