Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Pha said: Yok Berkay tahmin ettiğin biri değil, free for all yani arkadaşım ama tabi yamuk olmasın yine de. :X allah belanı... free for all ne demek lan saygın! asdsdasds iki şaka yaptık abaza ettin bizi :X şimdi benim gelişimin ardındaki asıl planlarımızı dökmiyim buraya 8-) ve paticik karışır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Metakuso said: bakıyorum coşturmuşsunuz yine bayan üye topicini.. selin in topiğini geçmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aquila said: new yorka ne icin gelmistin? su SUNY denilen bölüm varya bilmem bilir misin onda okuyorum işte 1,3. sınıf burda 2. 4. NY da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 o topici merak ettim link atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Pha said: Tabi lan go for it, hatta sana güzellik yapiyim buraya yazanlar arasında en düzgün adam Aqu'dur Bombi, bi de camici Mortis, Bone'u saymıyom onun başı bağlı. teşekkür ederim saygın, teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hangi kampusu SUNYnin, bi de hangi okulun hangi bolumundesin? kuzenim de girdi bu sene oyle bi bolume, itu cevre muhendisligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Cons da çok iyidir, bodrumda oteli var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hoşgeldin bombi. kurallara tekrar göz atman dileğiiyle. eski olsan da değişen çok şey oldu o bahsettiğin zaman zarfında patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 plazması da var Cons'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Masteis said: o topici merak ettim link atın http://forum.paticik.com/read.php?3,3339767 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aquila said: hangi kampusu SUNYnin, bi de hangi okulun hangi bolumundesin? kuzenim de girdi bu sene oyle bi bolume, itu cevre muhendisligi. o hangi kampüse gitcek? önümüzdeki sene gidiyosa uğrasın gezdiririm ben onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hic bilmiyorum ki, hazirlik okicak galiba sonra 1. sinif, yani var daha gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hoşbulduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 stalking is serious business. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 feybukunu da buldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 merhabalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 YOKSA MAHMUT MU DEMELİYDİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 moustapha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hacı arif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Pha said: Tabi lan go for it, hatta sana güzellik yapiyim buraya yazanlar arasında en düzgün adam Aqu'dur Bombi, bi de camici Mortis, Bone'u saymıyom onun başı bağlı. Ahaha Allaha Sukur (Bu arada Aqu kel CONS en iyi ona yaz bombi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 BonePART said: Pha said: Tabi lan go for it, hatta sana güzellik yapiyim buraya yazanlar arasında en düzgün adam Aqu'dur Bombi, bi de camici Mortis, Bone'u saymıyom onun başı bağlı. Ahaha Allaha Sukur (Bu arada Aqu kel CONS en iyi ona yaz bombi) rofl saolasın not düşüyorum bunları bi kenara ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 düş düş ilerde lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 NEREM KEL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar