Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seven ages of rock @ ntv


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Eski yeni tüm şöhretlerin konuştuğu, BBC’nin rock müzik hakkında yaptığı en kapsamlı belgesel" demiş ntv belgesel için. tanıtımı ilgimi çektide, pazartesiden perşembeye 21:45'te yayınlanacakmış. bu akşam başlıyor yani.

birde şöyle birşey var.
Mesaj tarihi:
a headbanger's story idi sanırım onun ismi deadskinmask.

bu belgeseli de geçen gün duymuştum reklamlarda tel.e kaydetmiştim uyarsın diye unutmuşum bugün paticik telefondan hızlı çıktı ehe
Mesaj tarihi:
of MÜKEMMELDİ 2.bölüm. herkese şiddetle tavsiye ediyorum ve bişey sormak istiyorum: ntv'nin bu müthiş altyazılarını bulabilme imkanı var mı? ona göre edinelim altyazı falan atalım.

yada bu belgeselin dvd si varmıdır vs vs
Mesaj tarihi:
A Headbanger's Journey'de röpörtaj yaptıkları Mayhem ve Gorgoroth üyeleri nispeten yeni abiler. Blasphemer yeni değil Mayhem'deki, o da yamulmuyorsam röpörtaj sırasında konuşmayan abiydi.

Gruplarla ilgili bir fikir vermesin size yani, Mayhem'den Hellhammer'ı veya atıyorum Attila'yı, veya Gorgoroth'tan Infernus'u çıkarsaydı fikir alabilirdiniz de, bence bilerek yapılmıştı bu tarzda röpörtajlar.

Gaahl'ın 41 yaşında bir adama işkenceden mahkemeye çıktığını ve suçlu bulunduğunu da ekleyeyim. Necrobutcher'ın hıyar bir insan olduğunda da hep hem fikiriz sanırsam. Hayır nike bakılması bile yeterli, Necrobutcher ne yahu ehah.

YANİ, adı geçen gruplar hakkındaki fikirleriniz bu belgeselle oluşmasın ^^
Mesaj tarihi:
62-79 arasi rock muziginin evrimini anlatti; sozler, kiyafetler ve sahne performanslari cercevesinde.
diger bolumlerde ne vardi nereden bulabilirim? daha dogrusu bugunku son bolum muydu?
Mesaj tarihi:
Ntv de program tekrarlarının verildiği video bölümünde yok, 2. bölümün son 30 dakikasını kaçırdım ona yanıyorum bende :)

Tekrarlarını izleyebileceğimiz link bilen varsa iyi olur gerçekten.
Mesaj tarihi:
Sir Clexcier said:
Ronnie James Dio'nun olduğu bir bölüm varmi ?

adi bile gecmiyor, metal ile ilgili olan bolumde (tabii ki) Black Sabbath'in Ozzy donemi var, ama grup hakkinda daha detaya inilmemis sonunda (bir kisminda Ozzy'nin solo kariyeri var onun yerine)
Mesaj tarihi:
2.böülümün sonuna yetişebildim onda da pink floyd un the wall konserini tartışıyorlardı. ben o konseri izlememiştim. büyük bir şey kaçırdığımı farkettim. adamlar bildiğin tiyatro tadında bir konser yapmışlar.
Mesaj tarihi:
HellHound said:
Sir Clexcier said:
Ronnie James Dio'nun olduğu bir bölüm varmi ?

adi bile gecmiyor, metal ile ilgili olan bolumde (tabii ki) Black Sabbath'in Ozzy donemi var, ama grup hakkinda daha detaya inilmemis sonunda (bir kisminda Ozzy'nin solo kariyeri var onun yerine)


Ayıp be :(
Mesaj tarihi:
said:
1 Eylül Pazartesi 21:45
4 Eylül Perşembe 21:45


Pazartesi 3. bölümü yayınlanıcak sanırım. Hafta içi yayınlanan bölümlerin tekrarları da hafta sonu.
×
×
  • Yeni Oluştur...