Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 "Eski yeni tüm şöhretlerin konuştuğu, BBC’nin rock müzik hakkında yaptığı en kapsamlı belgesel" demiş ntv belgesel için. tanıtımı ilgimi çektide, pazartesiden perşembeye 21:45'te yayınlanacakmış. bu akşam başlıyor yani. birde şöyle birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ntv de yayınlanan bu tür belgeseller çok iyi oluyor. hatta bir tane vardı bir metalcinin yolculuğu muydu neydi hatırlamıyorum tam ismini. orda mayhem le bir röportaj vardır ki efsanedir. edit:mayhem interview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 a headbanger's story idi sanırım onun ismi deadskinmask. bu belgeseli de geçen gün duymuştum reklamlarda tel.e kaydetmiştim uyarsın diye unutmuşum bugün paticik telefondan hızlı çıktı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 a headbanger's journey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bbc nin yaptıgı belgesel history of rock'n roll u da oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mortis said: a headbanger's journey aha evet^^ msjkasaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hakkaten o mayhem röportajı efsane bir iki gün önce tekrar izledimde. heralde 7/24 kafa 1500 bunlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ee nasıldı program? ben izleyemedim. nelerden bahsetti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sanırım birileri de çıkıp gorgoroth un solistinin röğortajının efsane olduğunu söyleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ben bi bölümünü izleyebildim. Hoş bişeye benziyor, özellikle stones'un o cehennem melekleri olayına yer vermeleri falan hoş. takip etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 of MÜKEMMELDİ 2.bölüm. herkese şiddetle tavsiye ediyorum ve bişey sormak istiyorum: ntv'nin bu müthiş altyazılarını bulabilme imkanı var mı? ona göre edinelim altyazı falan atalım. yada bu belgeselin dvd si varmıdır vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 İki bölümün de sonunu yakalayabildim. Yine unutmazsam yarınki bölümü direkt belleğe kaydetmeyi deneyeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 A Headbanger's Journey'de röpörtaj yaptıkları Mayhem ve Gorgoroth üyeleri nispeten yeni abiler. Blasphemer yeni değil Mayhem'deki, o da yamulmuyorsam röpörtaj sırasında konuşmayan abiydi. Gruplarla ilgili bir fikir vermesin size yani, Mayhem'den Hellhammer'ı veya atıyorum Attila'yı, veya Gorgoroth'tan Infernus'u çıkarsaydı fikir alabilirdiniz de, bence bilerek yapılmıştı bu tarzda röpörtajlar. Gaahl'ın 41 yaşında bir adama işkenceden mahkemeye çıktığını ve suçlu bulunduğunu da ekleyeyim. Necrobutcher'ın hıyar bir insan olduğunda da hep hem fikiriz sanırsam. Hayır nike bakılması bile yeterli, Necrobutcher ne yahu ehah. YANİ, adı geçen gruplar hakkındaki fikirleriniz bu belgeselle oluşmasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya ohooo belgeseli yedi çeneli gül. oooof nerde ya belgeselin 3.bölümü saçmalığa bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 said: 30 Ağustos Cumartesi: 21:00 ROCK MÜZİĞİNİN 7 HALİ (1. Bölüm) 22:00 ROCK MÜZİĞİNİN 7 HALİ (2. Bölüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 aa şu an yani.bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 62-79 arasi rock muziginin evrimini anlatti; sozler, kiyafetler ve sahne performanslari cercevesinde. diger bolumlerde ne vardi nereden bulabilirim? daha dogrusu bugunku son bolum muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ntv de program tekrarlarının verildiği video bölümünde yok, 2. bölümün son 30 dakikasını kaçırdım ona yanıyorum bende :) Tekrarlarını izleyebileceğimiz link bilen varsa iyi olur gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ronnie James Dio'nun olduğu bir bölüm varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 3.bölüm ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Sir Clexcier said: Ronnie James Dio'nun olduğu bir bölüm varmi ? adi bile gecmiyor, metal ile ilgili olan bolumde (tabii ki) Black Sabbath'in Ozzy donemi var, ama grup hakkinda daha detaya inilmemis sonunda (bir kisminda Ozzy'nin solo kariyeri var onun yerine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 tv takip edemiyorum nalet olsun kaçırdım gene tüm belgeselleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2.böülümün sonuna yetişebildim onda da pink floyd un the wall konserini tartışıyorlardı. ben o konseri izlememiştim. büyük bir şey kaçırdığımı farkettim. adamlar bildiğin tiyatro tadında bir konser yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 HellHound said: Sir Clexcier said: Ronnie James Dio'nun olduğu bir bölüm varmi ? adi bile gecmiyor, metal ile ilgili olan bolumde (tabii ki) Black Sabbath'in Ozzy donemi var, ama grup hakkinda daha detaya inilmemis sonunda (bir kisminda Ozzy'nin solo kariyeri var onun yerine) Ayıp be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 said: 1 Eylül Pazartesi 21:45 4 Eylül Perşembe 21:45 Pazartesi 3. bölümü yayınlanıcak sanırım. Hafta içi yayınlanan bölümlerin tekrarları da hafta sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar