Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüzerken nefes alma

leyonidas

Öne çıkan mesajlar

fede said:
üstdudağı burun deliklerini kapayıp, dalabilen arkadaşlar var aramızda el sallayalım.

şu mesajı okuduktan sonra inan bana çok uğraştım, ama elimi kullanmadan yapabilmem olanaksızmış bunu anladım. o arkadaşa(eğer sensen sana) el sallıyorum burdan

edit for kingpin: burnundan hava vermediğin için su kaçıyo olabilir belki
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
benim yüzerken burundan nefes almadığım halde bile su kaçıyor nasıl bişey lan bu ? şu balerinlerin kullandığı burun tıkama aparatını kullansak sadece ağızdan nefes alıp versek fail olur muyuz?

aynen
ben o yüzden kafamı sokamıyorum suya kulaç atarken :( bi de gözüm falan her tarafım yanmaya başlıyo
Sosyal ağlarda paylaş

zaten anlatmışlar işin doğrusunu ama ben de yazıyım dedim=)

tahminimce sen az değil de düzenli nefes almıyorsun. geç kalıcam vs diye heyecan yapıp yanlış veya çok hızlı nefes alıp veriyo olabilirsin. Yani bence biraz heyecanından vs de olabilir. En iyi sen bilirsin gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
evet gün itibari ile olayı çözmüş bulunuyorum,elleri birbirine kavuşturarak,sağ eli kulaç için açtığında sol el,sağ el gelene kadar yerinde duruyor ve ayaklar hiç durmadan suyu dövüyor tabiiki,sağ el havaya kalktığında koltuk altından huni gibi ağzı yukarı uzatarak nefes alıyoruz,sağ tarafdan tabii ve kafanın yarısı su içinde yarısı su dışında ve sağa yatmış vaziyette olacak,valla denedim oldu teşekkürler paticik,teşekkürler ..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...