Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 su üstü dar geliyorsa su altıını deneyin birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 benim yüzerken burundan nefes almadığım halde bile su kaçıyor nasıl bişey lan bu ? şu balerinlerin kullandığı burun tıkama aparatını kullansak sadece ağızdan nefes alıp versek fail olur muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fede said: üstdudağı burun deliklerini kapayıp, dalabilen arkadaşlar var aramızda el sallayalım. şu mesajı okuduktan sonra inan bana çok uğraştım, ama elimi kullanmadan yapabilmem olanaksızmış bunu anladım. o arkadaşa(eğer sensen sana) el sallıyorum burdan edit for kingpin: burnundan hava vermediğin için su kaçıyo olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kingpin said: benim yüzerken burundan nefes almadığım halde bile su kaçıyor nasıl bişey lan bu ? şu balerinlerin kullandığı burun tıkama aparatını kullansak sadece ağızdan nefes alıp versek fail olur muyuz? aynen ben o yüzden kafamı sokamıyorum suya kulaç atarken :( bi de gözüm falan her tarafım yanmaya başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Diyoruz ya nefesinizi suyun içinde vereceksiniz. Burnunuzdan verirseniz su kaçmaz ve kafanızı çıkardığınızda ağzınızdan alabilirsiniz rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 zaten anlatmışlar işin doğrusunu ama ben de yazıyım dedim=) tahminimce sen az değil de düzenli nefes almıyorsun. geç kalıcam vs diye heyecan yapıp yanlış veya çok hızlı nefes alıp veriyo olabilirsin. Yani bence biraz heyecanından vs de olabilir. En iyi sen bilirsin gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Suyun altında agızdan nefes vermek kotu sonuçlar doğurabilir. En doğrusu ve kolayı kafanız suyun içinde bulunduğu surece burundan nefes vermek, kafa dışa çıkınca ağızdan nefes almak, başını tekrar suya sokana kadar (çok kısa bir sure) nefesi tutmak ve suyun içinde burundan yine vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naciy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aleykümselam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 röh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mendoza said: Diyoruz ya nefesinizi suyun içinde vereceksiniz. Burnunuzdan verirseniz su kaçmaz ve kafanızı çıkardığınızda ağzınızdan alabilirsiniz rahatlıkla. ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Dun kafami 150 kiloluk herifin dotune carptim herif tam zipliomus havuzda bende bakmadim onume zaten yuzme tekniklerinde aklim,herif direkt tecavuze ugrar gibi bakti bana ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mortis said: suya şaplatarak ses çıkararak kulaç yüzen amelelere selam ediyorum burdan. aleyküm selam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 evet gün itibari ile olayı çözmüş bulunuyorum,elleri birbirine kavuşturarak,sağ eli kulaç için açtığında sol el,sağ el gelene kadar yerinde duruyor ve ayaklar hiç durmadan suyu dövüyor tabiiki,sağ el havaya kalktığında koltuk altından huni gibi ağzı yukarı uzatarak nefes alıyoruz,sağ tarafdan tabii ve kafanın yarısı su içinde yarısı su dışında ve sağa yatmış vaziyette olacak,valla denedim oldu teşekkürler paticik,teşekkürler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bir pati daha yüzmeyi öğrenmiş, ne mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bu arada olimpik havuzu enlemesine yüzebilecek kadar gücüm yetiyorken,şu anda boydan boya yüzebiliyorum,rekoru 5 kere git gel yapana kadar geliştirmek,sonrası ver elini olympiazentrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yüzsem mi ya kim yeniden form tutcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar