Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Indiana jones ta Turklere hakaret var mı?

Talerun

Öne çıkan mesajlar

Biraz daha bahsetsene söz konusu bölümden. Sadece Türkiye'de geçmesi hakaret olamaz. Kasıtlı bir hakaret olacağını zannetmem ama kanına dokunan şeyden biraz bahsediver[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

aslına bakarsan bana cok batan bişi olmadı
hatta ben sevinmistim bile turkiye'de gecio die

ama olay klasik yaa, herzamanki muappet
turkler tamamen arap gibi
osmanli donemi gibi göstermisler, heralde oyun filmler gibi 2.dunya savasindan sonra gecio ama
"seni sise dizicem" die bagirarak saldiriyolar :)

bolumun basinda ezan var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ezan falan güzel kültürel öğeler ama türklerin arap imajı çizmesinden sıkıldım diyebilirm. Ne olursa olsun adamların kastı yoktur... Sen eğlenmene bak ;) İyi oyunlar[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yüzlerce kara kara peçeli peçeli tipler ellerinde hançerlerle bizi öldürmeye geliyo
sultanahmet camiinde geçiyo yanlış hatırlamıyosam
arkadaş onu anlatıyo
böyle tipler gerçekten varmı sultanahmette :P
hayır izmirliyim ondan diyorum eheah[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki:
Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum.
Yasasın Cin!
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunlara konu olacak derecede ele alınan kültürler hep rahatsız olduklarını söylerler. Tabii ki son derece normal. Almanya'nın başı da zaten bugün bile nazi ve neonazilerle dertte... Almanya'da satılamayan oyunlar var mesela. Bu konudan en çok çekenler emin olun Almanlar.

Ha bu arada ben istanbulluyum, okulum eskiden o taraftaydı ama artık sadece arada sırada oyun almaya gidiyorum o tarafa. Evet doğrudur sultan ahmette siyahlar içinde peçeli kadınlar vardır. Ama inanın hiç birisi sizi elinde hançerle kovalamıyo ;)[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki:
Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fiercewind, 29 Mart 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
yüzlerce kara kara peçeli peçeli tipler ellerinde hançerlerle bizi öldürmeye geliyo
sultanahmet camiinde geçiyo yanlış hatırlamıyosam
arkadaş onu anlatıyo
böyle tipler gerçekten varmı sultanahmette :P
hayır izmirliyim ondan diyorum eheah

Madem İzmirlisin Kordon'da veya Alsancak'ta varmı öyle kara peçeli adamlar?[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...