Talerun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 walla bunu annem soktu kafama millete bi sorayım dedim fikirleri bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MannarGray Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bence yok ama bissürü İndiana Jons filmi hangisinden bahsetiyosun?[signature][hline]Mannar Gray Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yanlış anlaşıldımm :) ps2 oyunu Indiana Jones The Emperor's Tomb'dan bahsediyorum. Turkiye'de geçiyo ya bi bolumu Oynarken annem atladı, yok biz böylemiymisiz falan filan,bu olayı başka farkeden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Biraz daha bahsetsene söz konusu bölümden. Sadece Türkiye'de geçmesi hakaret olamaz. Kasıtlı bir hakaret olacağını zannetmem ama kanına dokunan şeyden biraz bahsediver[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Talerun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aslına bakarsan bana cok batan bişi olmadı hatta ben sevinmistim bile turkiye'de gecio die ama olay klasik yaa, herzamanki muappet turkler tamamen arap gibi osmanli donemi gibi göstermisler, heralde oyun filmler gibi 2.dunya savasindan sonra gecio ama "seni sise dizicem" die bagirarak saldiriyolar :) bolumun basinda ezan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ezan falan güzel kültürel öğeler ama türklerin arap imajı çizmesinden sıkıldım diyebilirm. Ne olursa olsun adamların kastı yoktur... Sen eğlenmene bak ;) İyi oyunlar[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 yüzlerce kara kara peçeli peçeli tipler ellerinde hançerlerle bizi öldürmeye geliyo sultanahmet camiinde geçiyo yanlış hatırlamıyosam arkadaş onu anlatıyo böyle tipler gerçekten varmı sultanahmette :P hayır izmirliyim ondan diyorum eheah[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 valla bence hakaret yok ama biraz daha duyarlı olunabilirmiş..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Oyunlara konu olacak derecede ele alınan kültürler hep rahatsız olduklarını söylerler. Tabii ki son derece normal. Almanya'nın başı da zaten bugün bile nazi ve neonazilerle dertte... Almanya'da satılamayan oyunlar var mesela. Bu konudan en çok çekenler emin olun Almanlar. Ha bu arada ben istanbulluyum, okulum eskiden o taraftaydı ama artık sadece arada sırada oyun almaya gidiyorum o tarafa. Evet doğrudur sultan ahmette siyahlar içinde peçeli kadınlar vardır. Ama inanın hiç birisi sizi elinde hançerle kovalamıyo ;)[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Fiercewind, 29 Mart 2004 22:35 tarihinde demiş ki: yüzlerce kara kara peçeli peçeli tipler ellerinde hançerlerle bizi öldürmeye geliyo sultanahmet camiinde geçiyo yanlış hatırlamıyosam arkadaş onu anlatıyo böyle tipler gerçekten varmı sultanahmette :P hayır izmirliyim ondan diyorum eheah Madem İzmirlisin Kordon'da veya Alsancak'ta varmı öyle kara peçeli adamlar?[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar