Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 topicde belirttiğim gibi scriptte zorluk cektim yardim ederseniz sevinirim bineklere bless ve strength atamama için yardim.[signature][hline]Sicilli üye
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 spellcast triggerine hayvansa If ==1 buyulerin argnlarını belirtirsin şimdi numaralarını bilmiyorum if ==2 gibi return 1 koyarsın buyu çekmesini engeller[signature][hline]Icq : 162015742
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 valla sphere'de istiyorsun galiba.. pek anlamam ama on spellcast 'te if ( spell == bless || spell == prot ) && targ == pet return; gibi bir mantıksal sorgulama yapacaksın.[signature][hline]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bloodless hemen cevap vermiş zaten...[signature][hline]
Patonojen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Su kontrat bug ı içinse al fix i items/tstaff.scp yi ac elseif () src.sysmessage Bu hayvan zehirlenmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan buyulenmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan Buyulenmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan Buyulenmis. elseif () src.sysmessage Bu hayvan Buyulenmis. poison die aratırsan en bastaki satırı bulursun. altına diğerlerini sen koy.[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Online Oyun Merkezi
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Spellcast triggerinda once argn check yaparsin, atilmasini istemedigin buyulerden biriyse de brain_animal check yaparsin, ikisi de tutuyorsa hata verdirip return 1 cekersin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 if (() || () || ()) src.sysmessage Hayvani kucultmeden once dispel ediniz. return 1[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 04 Nisan 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ya ilk mesajda ve baslikta ciddi bir sorun var, ya da sizin cikardiginiz sonucta :) Hayvanlara bless/str falan atilmasini engelleyici birsey sorulmus anladigim kadariyla, shrink deed vs ile bir alakasini goremedim sahsen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Baggio, 04 Nisan 2004 19:41 tarihinde demiş ki: Ya ilk mesajda ve baslikta ciddi bir sorun var, ya da sizin cikardiginiz sonucta :) Hayvanlara bless/str falan atilmasini engelleyici birsey sorulmus anladigim kadariyla, shrink deed vs ile bir alakasini goremedim sahsen. Ata bless atıp shrink yapınça bir kaç kere nightmare (jan janlı) oluyordu galiba.Ondan şey etmişler... :)[signature][hline] [Bu mesaj Ardhath tarafından 04 Nisan 2004 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ben yaklasik 2 senedir bir shardda aktif scripter ya da oyuncu degilim, biraz geriden geliyorum bug abuse olaylarinda, olacak o kadar :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
-Joker- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Animal shrink deed'inizde targon_char triggeriniza, sunu eklersiniz; if () src.targ.findid.i_rune_bless.remove return 0 // veya buraya direk kucultme kismi endif if () src.targ.findid.i_rune_agility.remove return 0 // veya buraya direk kucultme kismi endif if () src.targ.findid.i_rune_cunning.remove return 0 // veya buraya direk kucultme kismi endif if () src.targ.findid.i_rune_strength.remove return 0 // veya buraya direk kucultme kismi endif Sanırım bunu arıyosun Sayın Delinquent bunu daha önce cevaplamış.[signature][hline]UO Turk Reloaded icq:55676059
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 olmuyor denedim hala olmuyor[signature][hline]Sicilli üye
Drachai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 [events +e_hayvanima_dokunma] On=@SpellCast IF() src.sysmessage Hayvana buyu atamassiniz. effect 3,i_fx_smoke_small,3,40,1 sound 92 return 1 bu eventi spheretables.scp de on=@login events +e_hayvanima_dokunma şeklinde ver olması gerekli kontrolun pet olduğunu sanıyorum yoksa brain type ına göre de yaparız[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik [Bu mesaj Drachai tarafından 05 Nisan 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Drachai tarafından 05 Nisan 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya sen hayvanlara büyü atıp küçültüp büyütüp güçlendirme bugını halletmek istiyorsan nebula scplerinide kullanıyosan animal deed scpsinde if() satırını bul kopyala alt tarafa bir kaç kere yapıştır sonra poison kısmını agility olarak strength olarak bless olarak ve cunning olarak değiştir ayrı ayrı yani 4 defa yapıştırmış olacaksın böylelikle büyü attıkları zaman veya iksir içirdikleri zaman hayvana bir süre küçültemezler buda bugı fixler
Öne çıkan mesajlar