Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ilk defa buraya bi konu acıyorum. bana da biraz garip geldi acıkcası. herneyse, evet kısa süre önce bi ayrılık yaşadım ve buda beni aşk üstünde düşünmeye itti. fakat az önce ryan reynolds'ın chaos theory isini izledim ve filmin sonunda söylediği şeyi tartışmaya değer gördüm. "most important thing about love is that we choose to give it, and we choose to recieve it; making it the least random act in the world. it transcends blood, it transcends betreyal and all of the dirt that makes us human." öyleyse size sorum şudur ki her ilişkide insan kendini aldatılmış hissetmelimidir? filmde cok uc bi örnekti mesela kadın teknik olarak aldatmamış olmasına rağmen, kızının eşiyle tanışmasından bir hafta önce yaşadığı bir ilişkiden olmasını nasıl karşılamalıdır insan? ve her ilişki böyle midir? biraz daha uzun süreli ilişkiler yaşayan insanlara yönelik oldu sanırım ama genede neden bahsettiğimi anlatabildim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 film çok iyiydi bence. "aşk" üzerine örnek filmlerden ama "ilişki" üzerine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Eskiden olsa 18 yasinda pasalar gibi evleniyordun, her turlu cinsel ve manevi ihtiyacini psikopata donusmeden karsiliyordun. Her kiz/erkek uc asagi bes yukari belli bir duzgunluk seviyesindeydi toplum yapisi itibariyle. Bu yuzden 2472398472398 kisi arasinda zar zor o kisiyi aramak zorunda kalmiyordun. Rahat batti galiba insanliga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 türkçesi ne onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Türkçesi : Aşkla ilgili en önemli husus şudur ki; aşkı vermeye biz karar veririz ve almaya biz karar veririz. Bu seçme işlemini, kâinattaki en sıradan olaylardan biri olarak yaparız. Kanı dolaştırır, aldatılmanın üstesinden gelir.Ve bütün bu pislikler bizi insan yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kelimelere dökülebilcek gibi olsa da döküversek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yani uzun lafın kısası, birini seviyorsanız, affedemeyeceğiniz şey yoktur : ) Bir anlamda doğru, bir çok şeyi affedebilirsiniz. Aldatılmaya kadar, ancak o insanın sizi sadece et ve kemik olarak görüp, sizden faydalandığını anladığınız vakit, ya da bunu size söylediği vakit, emin ol ortada aşk diye bir şey kalmaz, hayatın değişir, duyguların değişir, herşeyiyle silersin onu, ne kaybedersen kaybet, bu riski göze alırsın. O metin tamamen doğru bir tek bu durum istisna bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Baluu said: Yani uzun lafın kısası, birini seviyorsanız, affedemeyeceğiniz şey yoktur : ) Bir anlamda doğru, bir çok şeyi affedebilirsiniz. Aldatılmaya kadar, ancak o insanın sizi sadece et ve kemik olarak görüp, sizden faydalandığını anladığınız vakit, ya da bunu size söylediği vakit, emin ol ortada aşk diye bir şey kalmaz, hayatın değişir, duyguların değişir, herşeyiyle silersin onu, ne kaybedersen kaybet, bu riski göze alırsın. O metin tamamen doğru bir tek bu durum istisna bence. cok doğru acıklamısın yaa.. bişiler dankladıktan soraa siliyosun hatta ne iğrençmiş bile diyosun.ulan napmısım ben bile diyosun evet diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 he he, bir arkadaşımla iki gündür bu konuyu konuşuyorum, o'nu anlayabiliyorum, bu nedenle dediklerinin doğru olduğuna da eminim, bir çeşit yansımayı açıkladım yani kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yine de, çocuk biraz ekstrem oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 evet ya bana da dank etse bir an önce keşke ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aşk aşktır haydar dumen / 1997 posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Aegean said: evet ya bana da dank etse bir an önce keşke ;) cabuk danklaması dilğiyle :P ben düşün,ölç,tart,hatta biç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar