Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Şöyle işliyor Abso: Elimizdeki CE Headstart kodunu (umarım 1 2 gün içerisinde, sorunsuz) Account Management bölümüne giriyoruz. 14'ünde (inşallah sorunsuz) başlıyoruz ve bu kod bize 18'ine kadar oynama şansı tanıyor. 18'i geldiğinde (burada biraz karışıklık söz konusu) accountun suspend ediliyor, Retail CE kodunu girene kadar (2 hafta süre tanıyorlar) buraya normal versiyon kodunu giremiyorsun (ya da girersen, headstart ve bonuslar boşa gidiyor) Bir aylık süre, Retail olarak alacağın CE ile geliyor ve Retail CE kodunu girdiğin zaman başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Account Suspend dediğin sürede oynayabilyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Orasından tam emin değilim, baya bi süre önce okudum ve hatırladığım kadarıyla, oynayamıyorsun. Yani headstart sana 4 gün veriyor, sonra retail CE kodunu girmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben ea dan pre order yaptım, download için ayrı bir link gönderecekler mi yoksa open betadaki oyunumu kullanacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Sakat o iş. AoC ankaraya 1 gün geç gelmişti istanbuldan yani WARda kesinlikle geç gelecek bu da demek ki o 1-2 gün sıkıntılı geçecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 odiflame said: ben ea dan pre order yaptım, download için ayrı bir link gönderecekler mi yoksa open betadaki oyunumu kullanacağız? Patchleyip OB Clientı kullanabileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 teşekkürler gangren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar