hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 avrupa sunucuları için pre-order yapıp ob ya katılabileceğimiz digital download veya box fark etmez bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 7 Eylül civarı açılacaktı Avrupa için galiba. GOA'dan öyle bir açıklama oldu diye hatırlıyorum. Ama kesin tarih belli oldu mu bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Burda var sanırım bi kontrol et istersen. direct2drive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Evet benim bir arkadasim open beta icin preorder yapmis almis ama kodu nereye yazacagini bulamamis. bende euro warhammer sitesine baktim acceses kodu yazacak bir yer bulamadim. Paticikten biraz arastirdim miystic.com dan master account acin kodu oraya girin diye bir bilgi buldum. Arkadas denemis sadece Amerika icin gecerli diyor. Bu baslik arayanlar icinde oldukca acik. Daha once anlatildiysa bile 200 mesajlik topicklerin icinde kaybolmus. 1-Preorder yapanlar, aldiklari code'lari nereye girecekler. Oyun icin Account nasil acicaklar? 2-Europe Clieant'i nerden cekecekler? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 www.war-europe.com da var detaylı bilgi var ayın 1 download linki olucak sitede ayın 7 sindede başlıycak openbeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 direct2drive US open beta ve clientini dağıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 EU digital download preorder EAstore Bunlarda bonuslar INCLUDES: OPEN BETA ACCESS - LIVE GAME HEADSTART 30 Day Free Subscription - Bonus Item Unlocks Bonuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 eu pre-order pack'i edinebiliceğimiz neresi var başka peki ? EA store'dan direk oyunun pre-order'ını veriyosun çünkü 40£ gibi bir fiyata. D&R lara bakındım biraz ama hepsinde bitmiş, şu 20milyonluk olanın netten istenen cinsi yok mu ? client zaten iniyor, hani sadece code'u yollasalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 İzmir deki d&r larda var, tanıdığın varsa aldırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 EA storedan aldım az öncede, beta key falan filan hiç bişi vermedi, relasede verilicek herşey diyo ne alaka cözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 6 sı vermiş release tarihi olarak beta icin Status: Pre-Release Beta Access: 06/09/08 Full release: 18/09/08; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 off 6 eylüle kdr bir ugras lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yeni konu açmayayım burdan sorayım. Şimdi ben 20 YTL verip pre-order box aldıydım fakat aldığım mağza(tepe nautiliustaki MEgavizyon) kapanacak galiba çünkü haftalardır düzgün yeni mak getirmiyorlar ellerindekini satmaya çalışıyorlar. Eğer onlar kapanırsa 20 ytl boşa mı gitmiş olacak yoksa başka bi mağza kabul eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hayır elindeki kodu hızlı birt şekilde aral a gönder CE alacağını belirt kendileri ile konuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bogachan said: 6 sı vermiş release tarihi olarak beta icin Status: Pre-Release Beta Access: 06/09/08 Full release: 18/09/08; Tam detay: We are pleased to announce the information that many of you have been waiting anxiously for - the Headstart dates! All Collector's Edition pre-order customers will have access to the Headstart from the 14th of September while all Standard Edition pre-orders will be joining them a day later on the 15th. The full range of live servers will be available to choose from when the Headstart begins and you will be able to keep your characters and any progress you made with them for the live launch on the 18th of September (note that this only applies to characters created during the Headstart, all Open Beta characters will be wiped before the Headstart begins). CE Headstart: 14.09.2008 SE Headstart: 15.09.2008 Live Launch: 18.09.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 direct2drive soyle bir sey dedi: said: Warhammer Online: Age of Reckoning UK (Pre-Order) was removed from your cart due to : Country restricted. cozumu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 key'leri maille yollamıcakları mı direct2drive'dan ? başka bir ülke falan yazarız, gerçi download olayı var, ip changer falan hatta ona da gerek yok openbeta nın üstüne patch şeklinde gelmicek mi asıl olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 eastoredan alabilirsiniz ben hic bi sorun yaşamadım su ana kdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 40£ ama orda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 evet arada bi 6-7 pound var. key ile alakasi yok, daha odeme yaparken bu hatayi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 biraz kurcalayın evet 40 sterlin ama bi yerlere tıklayıp euro olan tipini buldum ben ama çok geçti sterlinle çoktan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok yok şeyi diyorum, zaten bize open beta ve release için olan key'leri mailla yollamıcaklar mı? e sallarız ülkeyi falan, tek ihtiyacımız olan key'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 almanya sitesinden siparis verdim eastore'un. kazasiz hallederiz umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azazel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Krmz said: yok yok şeyi diyorum, zaten bize open beta ve release için olan key'leri mailla yollamıcaklar mı? e sallarız ülkeyi falan, tek ihtiyacımız olan key'ler. D2D'den almaya kalkarsan Türkiye'ye satış yapmıyorlar. Biz 3. dünya ülkesiyiz ya kaale almıyorlar varlığımızı. Eziğiz işte. Neyse, ülkeyi sallasan bile IP check yapıyorlar o yüzden ya IP'ni tamamen değiştireceksin ya da başka bir yerden alacaksın. Ben Ea Store'dan aldım. Bu arada oradan almış olan arkadaşların bilgisi olsun diye söylüyorum, EA şifreleri email yoluyla en fazla 10, en az 5 gün içerisinde gönderiyor(muş). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ben Eastoredan order verdim ama daha parayı çekmemiş gözüküyorlar. Diger alan arkadaşlardada aynı durummu söz konusu diye merak ettim kontrol eden varmı parayı çekmişlermi diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar