Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

war-europe pre-order

hippy_tarkan

Öne çıkan mesajlar

Evet benim bir arkadasim open beta icin preorder yapmis almis ama kodu nereye yazacagini bulamamis. bende euro warhammer sitesine baktim acceses kodu yazacak bir yer bulamadim. Paticikten biraz arastirdim miystic.com dan master account acin kodu oraya girin diye bir bilgi buldum. Arkadas denemis sadece Amerika icin gecerli diyor.
Bu baslik arayanlar icinde oldukca acik. Daha once anlatildiysa bile 200 mesajlik topicklerin icinde kaybolmus.

1-Preorder yapanlar, aldiklari code'lari nereye girecekler. Oyun icin Account nasil acicaklar?
2-Europe Clieant'i nerden cekecekler?

Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

eu pre-order pack'i edinebiliceğimiz neresi var başka peki ? EA store'dan direk oyunun pre-order'ını veriyosun çünkü 40£ gibi bir fiyata. D&R lara bakındım biraz ama hepsinde bitmiş, şu 20milyonluk olanın netten istenen cinsi yok mu ? client zaten iniyor, hani sadece code'u yollasalar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni konu açmayayım burdan sorayım.

Şimdi ben 20 YTL verip pre-order box aldıydım fakat aldığım mağza(tepe nautiliustaki MEgavizyon) kapanacak galiba çünkü haftalardır düzgün yeni mak getirmiyorlar ellerindekini satmaya çalışıyorlar. Eğer onlar kapanırsa 20 ytl boşa mı gitmiş olacak yoksa başka bi mağza kabul eder mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bogachan said:
6 sı vermiş release tarihi olarak beta icin

Status: Pre-Release
Beta Access: 06/09/08
Full release: 18/09/08;

Tam detay:

We are pleased to announce the information that many of you have been waiting anxiously for - the Headstart dates!

All Collector's Edition pre-order customers will have access to the Headstart from the 14th of September while all Standard Edition pre-orders will be joining them a day later on the 15th. The full range of live servers will be available to choose from when the Headstart begins and you will be able to keep your characters and any progress you made with them for the live launch on the 18th of September (note that this only applies to characters created during the Headstart, all Open Beta characters will be wiped before the Headstart begins).

CE Headstart: 14.09.2008
SE Headstart: 15.09.2008
Live Launch: 18.09.2008
Sosyal ağlarda paylaş

Krmz said:
yok yok şeyi diyorum, zaten bize open beta ve release için olan key'leri mailla yollamıcaklar mı? e sallarız ülkeyi falan, tek ihtiyacımız olan key'ler.

D2D'den almaya kalkarsan Türkiye'ye satış yapmıyorlar. Biz 3. dünya ülkesiyiz ya kaale almıyorlar varlığımızı. Eziğiz işte. Neyse, ülkeyi sallasan bile IP check yapıyorlar o yüzden ya IP'ni tamamen değiştireceksin ya da başka bir yerden alacaksın. Ben Ea Store'dan aldım. Bu arada oradan almış olan arkadaşların bilgisi olsun diye söylüyorum, EA şifreleri email yoluyla en fazla 10, en az 5 gün içerisinde gönderiyor(muş).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...