Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Hay şansıma, Forum Ankarada çalışmak için oraya gidicem. Yakın olsun diye Keçiörende ev tuttuk. İşimiz var şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 İyi de bir çok il böyledir. Sadece Ankara değil yani. Genelde Ankaranın kuzey semtlerine pek gitmezsiniz olur biter. Yoksa genel olarak Ankara bir bayanın sokağa çıkmaya korkacağı bir yer değildir. Ancak herkes yaşam tarzına göre yerlere gider, örneğin ben Bahçelide oturuyorum ama keçiörene 3-5 yılda bir işim düşerse giderim, yada Mamak'a hatta mümkünse gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Bu iyi birşey mi? Hani böyle gettolar olur, küçük mahalleler falan, polis bile zor girer, anlarım öylesini de, Keçiören, Sincan dediğin yerler binlerce kişinin yaşadığı koca semtler. Böyle bir baskının artması ve kimsenin ses çıkar(a)maması hiç normal birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sg-1 in ve smokeun dediği yerlerde kizilay, cankaya, bahçeli felan buralarda olmaz böyle olay pek. Ama keçiören felan hiç sevmem, ki doğduğumdan beri Ankaradayim keçiöreni sadece 2 kere gördüm biri arabayla gecerken olmak üzere. Ulus'a bile sadece 3 kere gitmişimdir 2 si müzeye gitme amaçlı, digerinde de ulus kalesine gitmiştim. Mamak felan diger yerler hayatimda görmedim, gitmedim. Buralar eskiden de pek gidilmeyecek yerlerdi ama artık iyice fenalasmis belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bu iyi bir şey değil ama yeni birşey de değil.keçiören ve sincan gibi semtler,ben kendimi bildim bileli(25 yaşındayım) böyle yerlerdi.ha ne oluyordu,zamanında fazla azmayın diye tank yollanırken,şimdi olanlara ses çıkarılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 10 yildir ankaradayim ben de, kecioren ve sincanin olayi hep bu olmustur cidden, zaten melih gokcek, erdogan vs. hep oradan cikma :) Ankaranin kasimpasasidir kecioren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 münferit di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Şu topice horizon ve sir yazsa ya yaptıkları şerefsizlik dese ya neden 3 sayfa olduda birşey demediler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ahah mesai gibi gelip her konuya yazmak zorunda değilim, benim forum dışında da bi yaşantım var =) ortada bi kanunsuzluk olduğu çok açık, gideceksin yetkili makamlara şikayet ediceksin. şeriat düzeni demekse biraz saçma, anlatılanlara bakınca istanbulun fatih semti canlandı gözümde direk..yani böyle mahalleler var, her zaman oldu bundan sonra da olacak. bu iyi bişey değil tabii, ama öte yandan neden böyle bi "kümeleşme" yaşanıyo onun üzerinde düşünmek gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 kurtarılmış bölge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sir said: ahah mesai gibi gelip her konuya yazmak zorunda değilim, benim forum dışında da bi yaşantım var =) ortada bi kanunsuzluk olduğu çok açık, gideceksin yetkili makamlara şikayet ediceksin. şeriat düzeni demekse biraz saçma, anlatılanlara bakınca istanbulun fatih semti canlandı gözümde direk..yani böyle mahalleler var, her zaman oldu bundan sonra da olacak. bu iyi bişey değil tabii, ama öte yandan neden böyle bi "kümeleşme" yaşanıyo onun üzerinde düşünmek gerek.. Herşey o kadar normal ki...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 "Gideceksin yetkili makamlara şikayet edeceksin." Hmm, eminim saldırıya uğrayanlar bunu düşünememişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 eh düşünüp şikayet etmişlerse de yasal süreç işleyecek, ne olucak görücez demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 arkadaşlar, ülkemiz karanlığa doğru sürükleniyor. bunu burda yazıp çizerek kurtamaya çalışmaktansa neden bir Atatürkçü Düşünce Derneğine üye olmuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ubermensch said: arkadaşlar, ülkemiz karanlığa doğru sürükleniyor. bunu burda yazıp çizerek kurtamaya çalışmaktansa neden bir Atatürkçü Düşünce Derneğine üye olmuyorsunuz? Düşünce derneğiyle düşüncede kalırsın arkadaşım. Bu yobazların anladığı dilden konuşacan parti kurup davanı kendi ellerine lacan ortak düşündüğün insanlarla. AKP'nin yarısından çoğu dönek insanlardan kurulu zamanında başka partilerden gelip AKP nin yeni durumundan faydanlanmak istiyen dönek insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sir said: eh düşünüp şikayet etmişlerse de yasal süreç işleyecek, ne olucak görücez demektir.. Baskıyı yapan belediye ve zabıta, kimi kime şikayet edeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 zabıtalar mahkemeye verilemiyo mu, haklarında soruşturma açılamıyo mu? yani anlamadım, çözüm ne olabilir ki burda, akpyi meclisten kovmak falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sir said: zabıtalar mahkemeye verilemiyo mu, haklarında soruşturma açılamıyo mu? yani anlamadım, çözüm ne olabilir ki burda, akpyi meclisten kovmak falan mı? artı tüm akp ye siyaset yasağı... ömür boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ok, o zaman hemen kesilir bu olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
explus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sir said: ok, o zaman hemen kesilir bu olaylar. Evet hemen kesilir çünkübaşı akp. adamlar gümbür gümbür dinle siyaset yapıp milleti sömürüyo alenen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sir said: zabıtalar mahkemeye verilemiyo mu, haklarında soruşturma açılamıyo mu? yani anlamadım, çözüm ne olabilir ki burda, akpyi meclisten kovmak falan mı? Kolluk kuvvetlerinden görev başında suç işleyip hapse girmiş kaç örnek var? Adam öldüreni bile hapse girmez, delil yetersizliğinden dava gg Sonra eski tas eski hamam. Bi de emri veren akpli bir belediye başkanı var, yapılanı savunan, ki o konuya girmeme bile gerek yok herhalde. Rüşveti ayyuka çıkanı bile savunan AKP'nin o belediye başkanı için çok fazla zorlanacağını sanmam. Sonuçta münferitlere bir halka daha ekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 belediye başkanı aferin iyiki dövmüşsünüz mü demiş? veya dövme emri mi vermiş? veya mahkemeler kolluk kuvvetlerine direk beraat kararı mı veriyo? o diil de son zamanlarda çok artmış bu türbanlılar, haberin en önemli kısmı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Sanki sir bilmiyor kimi kimi şikayet edeceksin i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Yok önce takipsizlik felan oluyo, sonra delil yetersizliği. Evrensel'den de okuyandan da hazzetmem ama Metin Göktepe'yi bi metrelik duvardan düşürüp(!) öldüren polislere bile 3-4 yıl sonra zar zor mahkumiyet verdiler, o da 5-6 yıl felandı yanlış hatırlamıyorsam. Ve ayrıca belediye başkanı hakkında 400 dava dilekçesi olduğunu söylüyor haberde, "gerekirse vurun kırın" demesi de olasılıklar dahilinde. O diil de niye şaşırdın ki türbanlıların, çarşaflıların artmasına. Keçiören ve Sincan en çok göç alan bölgeleridir Ankara'nın, "convert" edilmeye en müsait vatandaşlarımız orada yaşıyor. Edit: @Snefru, bilmiyorum, ya acayip şekilde kıvranıp bahane üretmeye çalışıyor, ya da Türkiye'yi İsveç Finlandiya felan sanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ya sir sen nasıl bir bünyesin adamın semtinde bu takım olaylar oluyor herşeyden önce bu adamları kim azdırıyor kimin terority sinde oluyorsa bu olaylar o olaylardan o sorumludur.Bunun ötesi varmı valiyi oraya açılış yapsın diye yollamıyor kimse.İnsanları gerizekalı yerine koyarak verdiğiniz cevaplarla çocuk mu kandırıyorsunuz :) Bi kere adam olan adamın semtinde böyle olaylar olmaz hadi onu geçtim direk cezasını verir ha o belediye başkanı da aynı ekolden geliyorsa (bu kesinlikle ortada) aynen bu durumda olduğu gibi hiçbirşey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar