MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 evet arkadaslar ıspartada uzun bi yaz okulundan sora ankaraya ayak basmıs bulunuyorum... pazartesi bulusalm hadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 buluşmayanı dövüyorlarmış diye duydum. valla ben hıbının yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yaparlar lan valla yaparlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 kimse yokmu ankarada yuuaaaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 olur değil olmuş zaten dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bugün doğum günüm. yarın kutlayak. sercan çık gel lan kafeye sıkılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 arkadaslar bu gun (pazartesi olan gunm yani)bulusuyorz biz gelmek isteyen varsa haber versin kesin gelenler spastik serce marcoconner laraken baluu baska kimse varsa soylesin. gelen olmazsa da biz kafamıza gore takılırız. saat 2 de dostta diyelm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 öyle dingilsin ki markokanır. bana telefonda diyor ki yok illa gel, yok şu yok bu. altıbuöukta kalkmışım sabah, askerlik için geziyorum. adam gel diyor. süper ortam diyor. sana maltepeden selamlar yolluyorum, penceresiz bilgisyar odasından klimalı salona geçeyim. daha göbek deliğimde buz eritcem. sim kartımı sırayla herkesin telefonuna takıyorum, benimki bu sefer kesin yattı. bana ulaşamazsan üzülme markokanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Adam gün boyu sana küfür etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dogan ne kadar haklı bi şey soylemişşin dimi ama kutlamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar