Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazıcı yazdırmıyor, yazdırılıyor yazıyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar daha önceden de başıma farklı bikaç yazıcı ile gelen bir sorun bu ama bu sefer gına getirdi.

Yazıcının ışığı sürekli yanıp sönüyor, normalde sürekli yanması lazım. Böyle olduğu durumlarda bişe yazdırmak isteyince denetim masasından yazıcılardan yazıcımı açıyorum ve bakıyorum, yazdırılıyor diyor ama yazdırmıyor, öyle bekliyor. İptal de etmiyor. Bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Yazıcının kablosunu çıkarıp denedim şimdi öyle düzelmedi.

hp 3325 yazıcısını kullanıyorum. Yazıcı yazdırdığı zaman çok güzel yazdırıyor hiç sorunsuz. Bu sorunun çözümünü bilen veya fikri olan var mıdır?

Ayrıca vista kullandığım için yazıcının sürücüsü yok vista'nın kendi aygıt tanıma şeysinden yazıcıyı seçip yüklüyorum. Ama eskiden xp kullanırken de aynı sorun oluyordu tabi şu anki kadar sık değil.
Mesaj tarihi:
Ben de Vista kullanıcısıyım benim HP'de hiç bir sorun yok hatta böyle autoupdate hödösü bile çıkıyor driver için ama yazıcım nispeten yeni ve HP yanılmıyorsam driverlarini web sitelerine koyuyor, bu arada başlık süper :P.
Mesaj tarihi:

Aha böyle bekliyor. Anlamıyorum sorun ne.

Edit: Usb bağlantısını çıkarıyorum ama yazıcı halen yanıp sönüyor. Düğmesine basıyorum ama kapanmıyor.
Mesaj tarihi:
tam abi yanıp sönüosa kartuş bitmişdir demek için yaziyordum ki anlamışsın sorunu.
da ilk yapacağın şey kartuşları kontrol etmekken gidip pc yi restartlamışsın fln :)
Mesaj tarihi:
senko said:
tam abi yanıp sönüosa kartuş bitmişdir demek için yaziyordum ki anlamışsın sorunu.
da ilk yapacağın şey kartuşları kontrol etmekken gidip pc yi restartlamışsın fln :)

Babacım bir arabirim yok ki vista olduğundan dediğim gibi vistanın kendi donanımlarından seçiyorum öyle kullanıyorum yazıcıyı. Eskiden xpde mesela kartuş az diye uyarı verirdi ama şimdi yok öyle birşey demiyo bende anca böyle anladım :)

rApbOyZ said:
yere at düzelir

Ben sen miyim.
Mesaj tarihi:
Brigand said:
senko said:

Babacım bir arabirim yok ki vista olduğundan dediğim gibi vistanın kendi donanımlarından seçiyorum öyle kullanıyorum yazıcıyı. Eskiden xpde mesela kartuş az diye uyarı verirdi ama şimdi yok öyle birşey demiyo bende anca böyle anladım :)

rApbOyZ said:
yere at düzelir

Ben sen miyim.

benim gibi olsan sorunu coktan cozebilecek kapasiten olurdu zaten biz en azından fiziksel zarar vererek cozulmeyecek sorunlar yaratabiliyoruz.
  • Yeni Oluştur...