Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(istek)Donut yapmayı bilen var mı?

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Donut dedin mi Dunkin Donuts (yanlış yazmış olabilirim) diyorum başka bişi demiyorum! Yok yani adamlar sanat yapıyor! Hoş İstanbul'da yemek için beşiktaşta 7elevenla akmerkezdeki şubelerini biliyorum onlarada senelerdir uğramıyorum
canım çekti şimdi
bilen varsa yazsın pls çok yardımcı olur bu tuto
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
beşiktaştakinin yeri nerdeydi?

göndere bastıktan sonra hatırladım lol
bilmemne bulvarında adeks e çıkarkenki yolda
bi de opette var
şeyde maslak civarında bi yerde :D

He evet bak şimdi aklıma getirdin Maslak- Opet'te var. Bide profiloda vardı ama o kapanmış olabilir zaten zulada bi yerdi orası yada ben bulamıyodum sinema çıkışı fellik fellik arıyodum :D.

Hocam Beşiktaş'ta barbaros bulvarı var o dediğin bulvar adeks 2 tane var eğer yabancısıysan beşiktaşın ona göre dikkat et. Uğur dershanesinin yanındaki Adeks diil Uğur dershanesinin olduğu yerdeki ışıklardan geç karşıya yukarıya doğru yürü cadde üstünde solda 7eleven görüceksin 3 sene önce heralde en son yedim orda donut ama adamlar dunkin donuts ın donutını satıyodu tadından yenmiyordu!
Sosyal ağlarda paylaş

Pıtık said:
mulgear6 said:
beşiktaştakinin yeri nerdeydi?

göndere bastıktan sonra hatırladım lol
bilmemne bulvarında adeks e çıkarkenki yolda
bi de opette var
şeyde maslak civarında bi yerde :D

He evet bak şimdi aklıma getirdin Maslak- Opet'te var. Bide profiloda vardı ama o kapanmış olabilir zaten zulada bi yerdi orası yada ben bulamıyodum sinema çıkışı fellik fellik arıyodum :D.

Hocam Beşiktaş'ta barbaros bulvarı var o dediğin bulvar adeks 2 tane var eğer yabancısıysan beşiktaşın ona göre dikkat et. Uğur dershanesinin yanındaki Adeks diil Uğur dershanesinin olduğu yerdeki ışıklardan geç karşıya yukarıya doğru yürü cadde üstünde solda 7eleven görüceksin 3 sene önce heralde en son yedim orda donut ama adamlar dunkin donuts ın donutını satıyodu tadından yenmiyordu!

bana dediysen sorun yok biliyorum ben :D

maslaktaki de kapanmıs
Sosyal ağlarda paylaş

Akmerkezdeki kapandi diye biliyorum gçen aradım bulamadım!!! Beşiktaş taki 7elevan artik satmiyor deli gözlerle aradim bulamadım. Bildiğim 2 yer var birisi Profilo da hâla aktif, bir diğeride Leventin oralarda Çilekli tesisin hemen karşısındaki benzilik orada da var ama 6-7 gibi hepsi bitmiş olabiliyor ona göre :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...