pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Donut yapmayı bilen var mı?Mcdonalds'dakiler falan çok yağlı oluyor, bilen varsa çok sevinirim :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Donut dedin mi Dunkin Donuts (yanlış yazmış olabilirim) diyorum başka bişi demiyorum! Yok yani adamlar sanat yapıyor! Hoş İstanbul'da yemek için beşiktaşta 7elevenla akmerkezdeki şubelerini biliyorum onlarada senelerdir uğramıyorum canım çekti şimdi bilen varsa yazsın pls çok yardımcı olur bu tuto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 beşiktaştakinin yeri nerdeydi? göndere bastıktan sonra hatırladım lol bilmemne bulvarında adeks e çıkarkenki yolda bi de opette var şeyde maslak civarında bi yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Bana yapılışı veya İzmir'de mekanı lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 dunkin donuts. kordonda has kahvenin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Sağol bi deniyelim bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 önceki gün gördüm de bilemedim düzgün müdür almadım ya, ilk kordona gidişte deniycem ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 mulgear6 said: beşiktaştakinin yeri nerdeydi? göndere bastıktan sonra hatırladım lol bilmemne bulvarında adeks e çıkarkenki yolda bi de opette var şeyde maslak civarında bi yerde :D He evet bak şimdi aklıma getirdin Maslak- Opet'te var. Bide profiloda vardı ama o kapanmış olabilir zaten zulada bi yerdi orası yada ben bulamıyodum sinema çıkışı fellik fellik arıyodum :D. Hocam Beşiktaş'ta barbaros bulvarı var o dediğin bulvar adeks 2 tane var eğer yabancısıysan beşiktaşın ona göre dikkat et. Uğur dershanesinin yanındaki Adeks diil Uğur dershanesinin olduğu yerdeki ışıklardan geç karşıya yukarıya doğru yürü cadde üstünde solda 7eleven görüceksin 3 sene önce heralde en son yedim orda donut ama adamlar dunkin donuts ın donutını satıyodu tadından yenmiyordu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 dunkin donuts şuan bulundugum yerin 50 metre arkasında.6 aydır orda.6 ayda 6 kilo aldım.tutamıyorum alışkanlık oldu.günde min 4 tane yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ne kadar orda dunkin'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Pıtık said: mulgear6 said: beşiktaştakinin yeri nerdeydi? göndere bastıktan sonra hatırladım lol bilmemne bulvarında adeks e çıkarkenki yolda bi de opette var şeyde maslak civarında bi yerde :D He evet bak şimdi aklıma getirdin Maslak- Opet'te var. Bide profiloda vardı ama o kapanmış olabilir zaten zulada bi yerdi orası yada ben bulamıyodum sinema çıkışı fellik fellik arıyodum :D. Hocam Beşiktaş'ta barbaros bulvarı var o dediğin bulvar adeks 2 tane var eğer yabancısıysan beşiktaşın ona göre dikkat et. Uğur dershanesinin yanındaki Adeks diil Uğur dershanesinin olduğu yerdeki ışıklardan geç karşıya yukarıya doğru yürü cadde üstünde solda 7eleven görüceksin 3 sene önce heralde en son yedim orda donut ama adamlar dunkin donuts ın donutını satıyodu tadından yenmiyordu! bana dediysen sorun yok biliyorum ben :D maslaktaki de kapanmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Akmerkezdeki kapandi diye biliyorum gçen aradım bulamadım!!! Beşiktaş taki 7elevan artik satmiyor deli gözlerle aradim bulamadım. Bildiğim 2 yer var birisi Profilo da hâla aktif, bir diğeride Leventin oralarda Çilekli tesisin hemen karşısındaki benzilik orada da var ama 6-7 gibi hepsi bitmiş olabiliyor ona göre :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 İngilizcen varsa: http://www.youtube.com/watch?v=bpnDyZwi_Tg http://www.youtube.com/watch?v=K9_cfgKfdSs h ttp://www.youtube.com/watch?v=bpnDyZwi_Tg h ttp://www.youtube.com/watch?v=K9_cfgKfdSs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 çok uğraştırır evde ya, dunkin' donuts iyidir :D kaç lera hala söyleyen olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 dunkin' donuts bi çok kişi tarafından pek sevilmiyor ama bence klasik halka donutu gayet güzel.bir de 4 donuta 2 donut hediyeleri yok mu aman tanrım :) 2.25 yetale olsa gerek klasik halkanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 e iyimiş o zaman, 2 bedavaysa mitişmiş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Tek başına zor bitirebilirsin 6 taneyi ama 2-3 kişi giderse rahat bitirirler sanırım.Gerçi tek kişi de bitirir ama mide falan allak bullak olur heralde..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 suadiye de kahve dünyasını kadıköy'e doğru geçince de var. bağdat cad. üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 en azından ilk sefer tek başıma bitirmem zaten canım, bulurum yanıma birini, Luriel gelsin onunla 3er yeriz rahat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 İçerenköy Carrefour'un 3. kapısından girince yeri var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oha beşiktaşta adeks mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 frene basili tut gaza bas bu sirada saga yada sola basican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Fly said: oha beşiktaşta adeks mi var ? yes pls hatta 2 şubesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bi de bizim okulun içinde var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 mulgear6 said: beşiktaştakinin yeri nerdeydi? göndere bastıktan sonra hatırladım lol bilmemne bulvarında adeks e çıkarkenki yolda bi de opette var şeyde maslak civarında bi yerde :D Boşver oraları bizim evin orda var gel yeriz bigün donut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar