Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bu arada ramazan akşamları üsküdarda, her türlü aracı yumurta yağmuruna tutar çocuklar, aman dikkat. denk gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Lise 1deyken günlük uykularım 3 ile 4 saat arasında değişiyordu. Sağolsun ultima yüzünden çok uykusuz kalmıştım. Haliyle okulda paso uyuya kalırdım. Bi gün hoca geldi yanıma uyandırdı başladı konuşmaya, -nerelerdesin oğlum sen? -çeşmedeyim hocam? *sınıf gülüyor tabi* -evladım nerelerdesin sen -e burdayım hocam *sınıf artık kahkaha basıyor* -evladım saçmalama nerelerdesin diyorum aklın nerede!? -e burdayım dedim ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bi tane daha geldi aklıma.annemin sigarasını ocakta yakarak artislik yapmaya çalşırken bütün saçlarımın alev alması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 İlkokul birinci sınıfın ilk günü tuvalette kilitli kalmiştim. Ondan sonra tuvalate girmeye korktuğum için okulda hiç tuvalate girmezdim.Sabah 9 da falan başliyodu ders akşam 4 e 5 e kadar falandi. Evden tuvaletimi yapip çikar daha servisi beklerden tuvaletim gelirdi dtresten, son dersler hep ızdırıplar içinide geçerdi ya yaptim ha yapicam diye =) Eve kadar dayanir ondan sonra asansorde dayanamaz bırakırdım. 3 4 defa asansorde yapinca annem 1 kere daha yaparsan giriş kapısına "asansöre tuvaletini yapan teddy dir." diye yazı yazıncam diye tehdit edince okulda çişimi yapmaya başlamiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ahahah iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hazırlık lise1 zamanları ağzıma nerden takıldığını bilmiyorum çok seksii lafı takılmış. kızlara falan güzel değilde seksi olmuşsun diyordum böyle. sonra bir gün sınıftan tam ben çıkarken almanca hocamız içeri giriyordu böyle hoş bir bluz giymişti ve ben vay hocam çok seksi olmuşsunuz dedim::o sonra bu böyle durdu ben içimden hass.tiirr dedim sonra yok hocam valla ben şeyy yani öle demek istemedim derken hocanın dediği şey işveli bir biçimde DEME ÖYLEE oldu ve ben dumur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hocan da az degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 5. sınıfta güzel ingilizce hocasının bacaklarına bakmaya calısırken yakalanmıstım hep mini giyiyodu ingilizceciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Red said: 5. sınıfta güzel ingilizce hocasının bacaklarına bakmaya calısırken yakalanmıstım hep mini giyiyodu ingilizceciler. ben hep filmlerde öyle olur saniyordum = ( şansım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 valla yabancı hocalarda vardı türk hocalarda vardı.cogunlugu hep genc ve güzel kadınlardan olusuodu.hadi onu geçtim hepsi mi güzel giyinir arkadaş. hep goruyoruz başka ülkelerde hocalar cocuklara sapıklık yapıo ya.bizde öyle olcagını umut ederek okuduk ortaokul boyunca.ama sadece gençliğin verdiği sapıklıkla bakıoduk ve yakalanıoduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bizim ingilizce hocamız da mankendi ama babasıın zoruyla bırakmıştı sarışın bi hanım kızımızdı.evliydi babasınnı zoryla evlenmişti.nalet olsn boyle babalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Taksi durdurdum tkasi durdu sonra vazgeçtim abi dedim adam cobla kovaladı. Kasaba kaçtım kovalamayı bıraktı. Bir bardak su yerine bir bardak dolusu vodka'yı içtim ve " bu su değil lan " diyip yere yığıldım. Genellikle sandalyemde ileri geri sandalyenin ön ayağı kalkacak sekilde sallanırım. 20-30 seferde bir yere düşerim. Pilava tuz koyucam diye şeker koydum. Pilav bittiğinde şekerliydi bu princ yeni bir ürün mü acaba diye 30 dk falan düşündüm. Şirketten bir kıza aşık olmuştum netten çiçek siparişi verdim. Kız koyu galatasaraylıydı gelen çiçekler mavi sarı güldü.Kız sonra salak dedi masama fırlattı çiçekleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 abimle bi otelde masa tenisi oynıcaktık. yabancı kızlar oynuodu gitti abim yanaştı bizde oynayalım mı diye. lise hazırlıgım ben. abim 1.sınıf.abim sen koş git raketleri al dedi odadan. tenis masası tam otelin otomotik açılan kapısından çıkınca solda. raketleri almış dümdüz masa hizasında koşuyodum. amacım camı delip kızın yanına ulaşmak değildi ama delicektim azdaha kafayı vurarken. o an hayatımın en rezil durumuydu.kızların bakışı.. ilk okulda servis de altıma sıçmıştım. herkez öff bu koku ne diye diye evime ulaşmıştım acaba ben inince kokunun gittiğini duyanlar benden geldiğni anladılar mı stresi.. ondan bile kötüydü o cama kafayı vurmam işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 micha said: Pilava tuz koyucam diye şeker koydum. Pilav bittiğinde şekerliydi bu princ yeni bir ürün mü acaba diye 30 dk falan düşündüm. :D:D:D bizde bi taksiye binio öbür kapıdan çıkmıştık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Red said: 5. sınıfta güzel ingilizce hocasının bacaklarına bakmaya calısırken yakalanmıstım hep mini giyiyodu ingilizceciler. +1 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben salaklık yapmadım. hazır kullandım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Tabakta duran köpek mamasını et sote sanıp yemiştim. İlk lokmada gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ağız spreyi diye parfüm sıkmıştım ağzıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Gofret yerken televizyon izliyodum kumandayı ısırıp dişimi çıkarttırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 6 yaşımdayken yüzümü yıkamak için banyoya gitmeye üşenip suratıma yangın söndürücü sıkmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ilkokulda yere düşmüştüm dirsegim yarılmıştı herneyse 2,3 gün sonra kabuk bagladı. sınıfta ben bu kabugu kurcalarken iltihap akmaya başladı. ben de "ooo ögretmenim aynı bal bu ya" diyip yalamıştım. hoca sınıftan çıkmıştı sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aynı yaşlarda babama özenip traş olayım derken traş bıçağı ile dudağımı yarmıştım ilk hamlede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Daha 2 3 saat önce ekmek keserken burnumu kestim, gerçi yine ekmek kesmiş oldum lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bi kaç sene önce deprem olurken bizim bina yıkılmasın diye duvarları tutuyodum. edit: kasım ayında olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ilkokul dörteyim uçlu kalemim vardi. mekanizmasını cıkarmstım boş boruya benzer dış kalıbı kalmıstı. birde uçlu kalemin iğneli silgisini cıkardım ( ucunda ucu itmek için igne bulunan tikkyler işte) silgiyi de boş boruya koyup aklımca tüf tüf yaptım. tüf tüfü kulanmak için derin bir nefes aldım ama nefesi tüftüf agzımdayken aldıgım için saniyesinde iğneli silgiyi yuttum. birde ilkokul birdeyken kırmızı gazlı boya kalemim vardi. haftada iki kere bütün kolumu kırmızıya boyıyıp okulda kolum kanıyor diye koşturuyordum. Birgün müdür gelip kalemimi istedi verdim ama bu beni durdurmadı ondan sonra kolumu yalıp kursun kırmızı kalemle boyıyıp kosturmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar