Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaptıgınız salaklıklar

rainfall

Öne çıkan mesajlar

5 yaşımdayım. Haliyle okuma yazma bilmiyorum. Gecenin bi saati kalkıp dolaptan su içecektim. Güzel bi şişede su gördüm. Doldurdum bardağa, bi güzel diktim kafaya. Bardağın yarısını içtim, 'ıyk bu ne be, bu su değil' dedim şişeyi de, bardağı da öylecene bıraktım gittim yattım. Meğersem cin içmişim. Sabah annemler kaldırdı;

Oğlum sen alkolik misin? Hı? Cevap ver? Alkolik misin?
Haayır annee.(uykulu)
Alkolik misin oğlum bak doğruyu söyle!
(şapşal şapşal bi annesine bi babasına bakar)

Epey uzun sürdü okuma yazma bilmediğimi hatırlamaları. 5 yaşında çocuğum ulan ne alkolü!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Italyadaki bi kız arkadaşla konuşurken eyfel kulesini gezdin mi demem toparlayamamam aşağıda ileti yazıyor dalgası ama o iletinin hiç yazılmaması.

Hasta olduğum ama denk gelemediğim bi kızı gördüğümde cafenin camına çarpmam

en bombası da

Masaüstü ss imi wallpaper yapıp kısayollar çift çıktığı için delirip bir saate yakın uğraşmam.

Bi de xunn
Sosyal ağlarda paylaş

asuhaushau ağzımda su olsa puskurmuştum monitöre :D

benim salaklığa bakın bir de:

niyetliyim. çarşıya para çekmeye ve kredi kartı borcu ödemeye çıktım. kredi kartı cardfinans ve burda şubesi yok. postaneden yatırıyom. neyse gittim çektim parayı biraz dolandım. dolanırken yapıkredi takıldı gözüme. cardfinans ın kredi kartı mavi. yapıkredinin de logosu mavi. dedim birazdan yatırim şurdna borcu da postaneye gitmeyim(mantığa gel). sonra gittim girdim içeri uzattım kartı borç ödiycem dedim. kadın baktı "cardfinans yalnız bu" dedi. ne diyeceğimi bilemedim. afedersiniz karıştı dedim çıktım. kadın da güzel bişeydi bea. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...