Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 üzüm yerken dişimi kırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 5 yaşımdayım. Haliyle okuma yazma bilmiyorum. Gecenin bi saati kalkıp dolaptan su içecektim. Güzel bi şişede su gördüm. Doldurdum bardağa, bi güzel diktim kafaya. Bardağın yarısını içtim, 'ıyk bu ne be, bu su değil' dedim şişeyi de, bardağı da öylecene bıraktım gittim yattım. Meğersem cin içmişim. Sabah annemler kaldırdı; Oğlum sen alkolik misin? Hı? Cevap ver? Alkolik misin? Haayır annee.(uykulu) Alkolik misin oğlum bak doğruyu söyle! (şapşal şapşal bi annesine bi babasına bakar) Epey uzun sürdü okuma yazma bilmediğimi hatırlamaları. 5 yaşında çocuğum ulan ne alkolü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 öeh harbi yanlış anlamada burdaki salaklık senin yaptığın değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yanlıs anlasılcak bişi yok ki annemlerin salaklığı işte, sabah sabah olur öyle şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 peki alkolik misin oğlum? asdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hayır annecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bana 5 yaşında elma suyu diye viski içirmişlerdi, haliyle 15 dk sonra bayılmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Syn, donanım böümünde image konusuna yazdığın postu da yazabilirsin çekinme. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Italyadaki bi kız arkadaşla konuşurken eyfel kulesini gezdin mi demem toparlayamamam aşağıda ileti yazıyor dalgası ama o iletinin hiç yazılmaması. Hasta olduğum ama denk gelemediğim bi kızı gördüğümde cafenin camına çarpmam en bombası da Masaüstü ss imi wallpaper yapıp kısayollar çift çıktığı için delirip bir saate yakın uğraşmam. Bi de xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 İlk ikisi insanlık halidir, olur. Ama üçüncüsü direk şehir değiştirme sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kafeteryada karşı masada oturan kızla kesişiyorum. Lavaboya gitmek için kaltım kızın önünden geçerken kız gülümsedi, bende tam göz kırptığım esnada ayağam eşiğe takıldı yere düştüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 asuhaushau ağzımda su olsa puskurmuştum monitöre :D benim salaklığa bakın bir de: niyetliyim. çarşıya para çekmeye ve kredi kartı borcu ödemeye çıktım. kredi kartı cardfinans ve burda şubesi yok. postaneden yatırıyom. neyse gittim çektim parayı biraz dolandım. dolanırken yapıkredi takıldı gözüme. cardfinans ın kredi kartı mavi. yapıkredinin de logosu mavi. dedim birazdan yatırim şurdna borcu da postaneye gitmeyim(mantığa gel). sonra gittim girdim içeri uzattım kartı borç ödiycem dedim. kadın baktı "cardfinans yalnız bu" dedi. ne diyeceğimi bilemedim. afedersiniz karıştı dedim çıktım. kadın da güzel bişeydi bea. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 geçen cuma davetli olduğum yerlere gitmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar