Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 şu linkteki en üst resim (kırmızı gözlü, zırhlı asker) acaba hangi anime film yada seriden? bilen, izleyen, gören var mı?[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bana da çizimleri spriggan dan gibi geldi ama öyle bi sahne hatırlamıyorum....hmm...ama ilgileniyosan söyliim spriggan 4 Nisan da yayınlancak daha fazla bilgi[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 doğru cevap : Jin Roh - The wolf Brigade http://www.animenfo.com/animetitle,218,zcvxsy,jin_roh__the_wo.html[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 thanks much :) şimdi bulup indirelim :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: hired_gun, 03 Nisan 2004 02:12 tarihinde demiş ki: doğru cevap : Jin Roh - The wolf Brigade bende diyorum öyle bi herif yoktu diye spriggan da...hmmm[signature][hline]oha fln oldum yaanı :D
Öne çıkan mesajlar