Blinky Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 abı 6 senelık uo hayatıma warcraftın sslerını gordukten sonra son werdım bı oyun bukadar muhtesem tasarlanabılınır ancak blızzard goruntulerden goruldugu kadar muhtesem bır ıs basarmıs ben sahsen cdnın cıkmasını cok sabırsızlıkla beklıyorum eger ne zmn cıkıcagı hakkında bılgınız warsa yada sımdıden almak ıcın baswurucagım bı yer bılıyorsanız lutfen yollayın hemen baswuru atıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Ya doğru diyosunda inşallah o görüntüler kadar PvP'de iyi olur. Yoksa ben oynayamam bi süreden sonra. Hep PvE bayar beni.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Oyunu pre-order tabir edilen "Ben parasını şimdiden veriym, siz bana oyun çıkınca yollarsınız." olayını World of Warcraft için tavsiye etmiyorum şimdilik. Çünkü oyunun tam çıkış tarihi bile kesinleşmiş değil, birçok site satış yapmak için tahmini çıkış tarihi belirtiyor. Oyunun betasını oynayıp beğenirsen al bence oyunu. Gene de "İlla illa illaki" diyorsan: http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwarcraft/checkprices.html ; gerçi Türkiye'ye yolladıklarından şüpheliyim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 betasını test edebılecegım bır yer bılıyormusun..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Oyunun resmi betası şu an Türkiye'ye açık olmadığı için "cebel beta"yı deneyebilirsin. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=69972[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar