Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter Önerisi (Vol. Unknown)

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Bende yeni başlıyorum aoc'a oyunu yukledim patch yapiyor şuan bitsin karakter açıcam önerilerinize ihtiyacım var. Aradığım özellikler sunlar. Bir kere healer olmasın kesinlikle (wow'da priest'ten cok bıktım) kafamda 2 tip karakter var.
*Tank yada herhangi bir melee karakter ariyorum. Barbar olup Kesip biçmek istiyordum ama onun hakkında da pek güzel şeyler okumuyorum mlsf. Herşeyi ortaya koyarsak (instancelar,takım pvp'si vs...) en iyi melee karakter sizce hangisi

*Yada range olupta tam bir takım class'ı denecek bir class varmı . Ne biliyim mesela grup'una aura sağlar , dispel(varsa tabi) etmede iyidir , stun'u iyidir. Birde böyle birşey arıyorum. (healer olmayıpta range olup boyle bir class oldugunu pek sanmiyorum ama yinede sorayım dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

Battlescar için konusacak olursam suan cok fazla guardian var ortalikta ve insanlarda yeni char acarken guard aciyo su sıralar oldukca fazla guardian var ortalikta.
melee karakter istiyosan guard dısında conqueror onerebilirim. ilk baslarda biraz sıkılabilirsin belki ama level atladıkca guzelleşiyo karakter. tam bir takım classı buffları işlevi vs. yonuyle.
caster olarak demonologisti oneririm eger seviyosan o tarz bi karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle birşey şimdi millete heal basıcak bir class istemiyorum. instance'larda healer olmak istemiyorum.

Bu bear shaman Wow daki druid gibi olucaksa olabilir ama Paladin'in durumuna düşücekse hiç düşünmiyim onu.

Kesin düzeldi değilmi bu kadin erkek animasyon farkından doğan bug ? Önce farkı azalttılar %20 var diyorlardı en son. Yani %5 bile fark olsa oynanmaz da :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet ağlıyorum zaten :) . Kasması kolay değilmiş kendi lvl'ımda 3 mob'a daldım mı kesersem hp'im 30-60 civarı fln kalıyor ama genelde kaçıyorum yatma olasılığımda daha fazla cünkü .
Bunu pek problem etmiyorum öyle yada böyle hiç yapamadığım quest olmadı beni asıl sinir eden konu diğer oyuncuların beni farmlaması.
Özellikle kendi lvl'ımda range classlara karsı hiç birşey yapamıyorum. Rangerlar mesela bağlayıp kesiyor bir kaç okla öyle beklemekten başka birşey yapamıyorsun .Sonuçta aynı bölgede kasıyoruz adam catır catır kasarken ben res olmaya bile tırsıyorum. (Bunların death,kill'a işlenmesi hiç hoşuma gitmedi)

Birde birşey sorucam bu res olduğumuz yerleri farmlayan yüksek lvl'lı oyuncular var bu legal mi ? (sonuçta pvp oyunu ama bazı oyunlarda legal olmayabiliyor)

Mezar başına pusuya yatanlarda ayrı dert adam lvl 80 olmuş bizle uğraşıyor. whisper'dan -HAHAHA diye yazanlar var marifetmiş gibi. Diyecek birşeyde yok adama cevap verince dahada haz alıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuan Battlescarin şov yapan chari kesinlikle guardian. Kafası çalışan ve parası olan bir guardian şuan önüne geleni kesip biçiyor. Bunun nedeni lvl80 olunca craft setlerine two handed damage basmaları. Zaten 11k+ hpsi olan tank charda birde böylesi yüksek damage olunca ezici üstünlüklerini sergiliyorlar. Fakat sana guardian açmani öneremem çünkü 1 hafta içinde bu craft itemlere, two handed damage basma olayi patliycak +8 damage veren gemler 0.5 verir hale gelicek ve guardian eski haline geri dönücek. Nedir o eski hali? Ölmez ama öldüremezde :) Durum bu olunca olay yine conqa dönüyor. Guardian kadar olmasa da oda bir tank, barbar kadar damage veremese de oda bir savaşçı.. tavsiye edebilirim. Fakat kesip biçmeye merakliysan hox yada assasin gibi charlarada bir göz atabilirsin. Ama unutmaki bu tarz melee charlarla pve biraz zor geçicek senin için. Adam kesmenin de bi bedeli var :)
Sosyal ağlarda paylaş

gemler düzeltildi artık yavaş kesicekler. soulstorm'daki mango da artık kesilmez değil yani.

bu arada conq level atladıkça güçlenen bir karekter kesinlikle. ben seviyorum. tam bir group karekteri. buffların hemen hemen hepsi grubu etkiliyor ve battle res i var. bu efsane bişey kesinlikle. ben şu anda guildde guild liderlerinden biri için çok değerliyim heraldeki hep beni kendi gubuna alıyor ve battle res ten çok etkilenmiş durumda. hoş random bişey ama inanılmaz bir buff ve başka classlarda yok.

asla tank yapamazsın haberin olsun. yani aklının ucundan bile geçirme. ama offtank yapabilirsin. dps olarak efsane.

eğer hemen level 80 olmak istersen ki oyundan pek zevk alamıyabilirsin böyle olunca. kheshetta'ya git. orda dmc ye git ve gruplara katıl. onlar kessin sen xp al ^^
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
conq açarsan çok ağlarsın dicektim. geç kalmışım sanırsam

BiTcH_oFBaT said:
.
..conq level atladıkça güçlenen bir karekter kesinlikle. ben seviyorum. tam bir group karekteri. buffların hemen hemen hepsi grubu etkiliyor ve battle res i var. bu efsane bişey kesinlikle. ben şu anda guildde guild liderlerinden biri için çok değerliyim heraldeki hep beni kendi gubuna alıyor ve battle res ten çok etkilenmiş durumda. hoş random bişey ama inanılmaz bir buff ve başka classlarda yok.

asla tank yapamazsın haberin olsun. yani aklının ucundan bile geçirme. ama offtank yapabilirsin. dps olarak efsane...

karar ver :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...