ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Grimbatol Serverında 70 level Male Troll Priest satılıktır. Pve Gear ; Head,shoulder,chest,wrist,hands (t6 parçalardan oluşup) 1346 unbuffed spell damage 139 hit 107 spell haste Equip bonuslarına sahiptir. Pvp Gear ; Full s3 pvp shadow gear bulunmaktadır. 11.3k unbuffed HP + 474 Resi Extra ; 375/375 Herb-Tailoring Za/bt/mh/sw karışık heal enchantsız/gemsiz healing set, Shadow resist gear, Epic standart ve flying mount + Netherdrake , çoğu factiona exalted reputation 2700 arena point - 5944 honor 359 gold 307 adet Badge of justice 100 gün played time Ve aklıma gelmeyen onlarca şey :P Armory ; http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Grim+Batol&n=Huskar Not : Karakter account'a transfer şeklinde satılacaktır (çünkü hesabımdaki diğer karakter olan mage ile devam edicem) Ankara içi alıcı olursa hiçbir sorun yaşanmadan alışveriş yapılabilir çünkü gizli cevabımı veremem :P Ciddi düşünenler [email protected] ile msnden ulaşabilirler. - Fiyat 400 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ahah ben revolutioni dandini guild saniyodum t6 lara bak oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ben mecburen ara verene kadar türk guildleri arasında sanırım tüm fklerini biz almıştık.Ara sonrasını bilmiyorum kısaca yanlış biliyormuşsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Satıldı ktnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 gayet güzel charmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar