Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar açılışta kitleniyor.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kullandığın ramleri ayrı ayrı çıkarıp takıp çalıştırmayı dene. eğer yine aynı sorun oluyorsa başkasından ram bulup açmayı dene. problem devam ediyorsa büyük olasılıkla hdd pırtlamıştır
Mesaj tarihi:
rApbOyZ said:
burası garbage degil , atarım atmam kasayı sanane kardeşim.
biliyosan yardımcı olmak istiyosan cevap verirsin istemiyosanda yol alır gidersin kaynatacak bişi yok burada.

Ne garip insanlarsınız kendi malınıza tekme atıyorsunuz sonra buraya gelip yüzsüzce yardım istiyorsunuz, sanki buradaki insanların yardım etmek gibi zorunlulukları var.
Mesaj tarihi:
Brigand said:

Ne garip insanlarsınız kendi malınıza tekme atıyorsunuz sonra buraya gelip yüzsüzce yardım istiyorsunuz, sanki buradaki insanların yardım etmek gibi zorunlulukları var.

saçmalamışsın brigand. sanane ki şimdi adamın kasasına nasıl davrandığından. ben de monitörüme kafa atıyorum arada kimi ne ilgilendirir? aynı şekilde sinirlenince bardak falan kırıyorum. ruh hastasıyım ben.

fakat ruh hastası olmam bilgisayarıma tecavüz ettikten sonra oluşan problemleri nasıl çözeceğim konusunda yardım istememe engel değil. yardım etme zorunluluğunun olmadığı çok açık zaten zira burası bir forum. fakat yardım etmek istemiyorsan girer okursun bir iki cümle yazmak istiyorsan yazarsın ve takip etmezsin konuyu. insan gibi yardım istiyor adam. edemeyeceksen gölge etmene de gerek yok. amacın bariz şekilde can sıkıntısından dolayı rahatsızlık vermek ve gerçekten de başarmışsın.

ayrıca kasanın top olup olmadığını da kimse senden yada başkasından öğrenmek zorunda değil. adamın parası bok belki ister kırar ister döker ister üzerine işer. bence o adamın kasayı tekmelemesi senin şu yazılarından daha normal bi davranış haberin olsun.

not : yukarıda yazdığım hiç birşeyi yapmıyorum. örneklemek amaçlı yazdım.
Mesaj tarihi:
brigand saçmalamamış da yanlış sölemiş. Eleman gitmiş kasayı tekmelemiş alet bozulmuş. E biz nerden bilelim ne olduğunu şimdi. Ne desem boş yani. Müstehaktır mı ne derler ya...
Mesaj tarihi:
@Mumu:

Ruh hastasıyım ben demişsin, bravo:
Hastalığı olanların profesyonel yardım ve tedavilere ihyacı vardır.

Ayrıca parası boksa niye burada yardım istiyo yenisini alsın.

İnsan gibi yardım istiyor ama kasaya tekme atmak pek insani bir davranış değil, azcık anormallik. Burada bir çelişki var.

Yine ona dediğimi sana diyeyim, burası kimsenin babasının forumu değil halka açık biryer, ister yardım ederim istersem eleştiririm.

Aslında şu anda bile yardım ediyorum belki hatasını anlar ve kasasına tekme atmaz, böylece ileride böyle bir sorunla tekrar karşılaşmaz.

Hepinizden çok yardım ediyorum hemde.

Bazı şeyler açık açık söylenerek yapılmaz, doğru olanı göstererek yapılmaz, ima edilir ve tavırlar ile söylenir.
Mesaj tarihi:
ya şimdi kasayı alıp fırlatmak normal bir davranış değil, ama bunu söylemese bir nerden bilelim problemin nerden kaynaklanabileceğini. bir fikir oluşmasına yardımcı oluyor en azından. ben de tekme yumruk falan atardım kasama. neyse.

bu işi bilgisayar çalışırsan yaptıysan eğer %99 hdd patlamıştır. çünkü hdd nin içinde bir disk var ve onun üzerinde plakçalarda bulunan iğnelerden var(benzeri), bu iğne ile disk arası 0.3mm falan(çok çok çok az yani) sen bunu alıp atınca o disk langır lungur sallanıp 7200rpm hızla dönen diske vuruyor çat çat çat. sonra da disk mefta oluyor.
Mesaj tarihi:
yav kasa benim degilmi severimde döverimde ne kastı sizi anlamıyorumki parasını brigand verdi sanki alla alla ayrıca para bok 3 tane bilgisayarım var ama bu gece bu lazım oldu bana calıstıramayıncada sorun oldu aksam saatınde belkı cozumu kolaydır anlayan vardır diyede buraya yazdım da madem halka acık forum halka acık her yerinde bi kuralı vardır sana eleştirisel fikrini soran olmadıki yardım istendi eleştiri degil garbagelih bi alan oldugunu sanmıyorum buranın yoksa okumayımı bilmiyorum? yada bukadar insan bilmiyor.
Mesaj tarihi:
Para boksa git teknik servise ver yapsınlar ne uğraşıyon. Hatta ayağına çağır onlar gelsin. Ya da buradan bir üyelik al burada sor sorunu. Saçma sapan işler yapma.

Ha kasa senin döv de sev de şimdi tamir de et bakalım. Ama döverken kimseye bişe sormadın tamir ederken de sorma.
Mesaj tarihi:
Adam kasayı elimden düşürdüm dese de yine ne olduğunu bilemezdiniz sizin burada ki saldırganlığınız daha çok malın kötüye kullanımından.Ancak arkadaşımızda konuyu açan olarak eleştirilmek için değil sadece yardım etmek isteyen olursa soruna çözüm bulmak için konuyu açtığını söylüyor.Forum halka açık ama konu adamın konusu sabote etmeye gerek yok.Adamın istemediği her türlü post konuyu sabote etmeye yönelik sonuçta.Brigan, haksızsın.Çok üzgünüm.Her ne kadar yaptığı hoş olmasa da burada söylemek bize düşmüyor.Ayrıca hdd den patlamıştır.Genel yorumları okuyup birşeyler bilmememe rağmen konuyla alakalı birşey de yazdım.Süper.
Mesaj tarihi:
Brigand said:
Para boksa git teknik servise ver yapsınlar ne uğraşıyon. Hatta ayağına çağır onlar gelsin. Ya da buradan bir üyelik al burada sor sorunu. Saçma sapan işler yapma.

Ha kasa senin döv de sev de şimdi tamir de et bakalım. Ama döverken kimseye bişe sormadın tamir ederken de sorma.

gittim zaten senin gibi kamiller databasede yer kaplamaktan başka bi işe yaramıyor.gecenin o saati teknik servis nerden bulayım ? burada okadar anlayan dostumuz varken gereksiz bile tabi bide senin gibi gereksizler var saymıyorum bıcırık.
Mesaj tarihi:
Para varsa ayağına çağır insanları kardeşim bas parayı saatin önemi mi var para olduktan sonra 7/24 hizmet verir insanlar, hem bak konuyu açalı kaç gün olmuş. Ayrıca gereksiz işler yapan insan gereksizdir ki insanın kendi kasasını yerlere atması gereksizliktir bu da seni gereksiz birisi yapar beni değil.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
brigand saçmalamamış da yanlış sölemiş. Eleman gitmiş kasayı tekmelemiş alet bozulmuş. E biz nerden bilelim ne olduğunu şimdi. Ne desem boş yani. Müstehaktır mı ne derler ya...

+1
kasayı yere atmak büyük günahtır teknolojiye göre.. yoksa o teoloji miydi?

pzt işte yarın, tut kolundan kasayı sürükleye sürükleye servise götür. en caizi o sanırım.
Mesaj tarihi:
Brigand said:
Para varsa ayağına çağır insanları kardeşim bas parayı saatin önemi mi var para olduktan sonra 7/24 hizmet verir insanlar, hem bak konuyu açalı kaç gün olmuş. Ayrıca gereksiz işler yapan insan gereksizdir ki insanın kendi kasasını yerlere atması gereksizliktir bu da seni gereksiz birisi yapar beni değil.

götürdüm yaptırdım bile hdd patlamış yardımcı olan herkeze tesekkurler senın yardımların unutulmaz zaten brıgandcık sen olmasan nası yaptırırdım ben bu kasayı servise goturmek hıc aklıma gelmemıstı ztn
Mesaj tarihi:
Yaptırdıysan şöyle birşey söyliyim;

hdd patlamadı. Bilgisayar açılıyordu diyorsun bu nedenle hddnin okuyucu kafası oynadı ve bi noktadan sonra verileri düzgün okuyamamaya başladı.

Bu sorun hddyi ters çevirip kullanınca büyük ihtimalle düzelebiliyor, tabi ki geçici bir çözüm.

Daha önce birebir bu sorunla karşılaştım ve hddyi ters düz yaptıkça harddiski rahat rahat kullanabildim. Tabi makinayı kimse yere attığından böyle birşey olmadı ama kullanılmış eski bir makinaydı ve sadece işyerimde kodlama yaparken kullanıyordum.

Aslında bu bilgiyi daha önce vermek isterdim ama kendi malına zarar veren birisi bu bilgiyi haketmiyor demektir benim gözümde.
  • Yeni Oluştur...