karabocek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Arkadaşlar www.sphereserver.net adresine girdim ve bu oyun dikkatimi çekti.Bu konu hakkında bilgisi olan bizlerle paylaşırsa seviniriz.SS'lerine baktım fln tam bekledigim oyun Jedi Knight 2 gibi Ultima Online gibi bişey...Yani 3rd personla uo oynamak gibi...Harika acaip ilgimi çekti ![signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Beta tester oldum ama oyunu çekemiyorum ayrıca lineage daha iyi gibi ....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 lineage ? Lineage nedir biraz açıklama yaparmısınız ayrıca irth online'i nereden indirebilirim.Tester olmak için nereye başvuracağım.Şimdiden sağol...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Lineage II[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bende beta tester oldum adamlar bizi takip ettiğiniz icin saolun falan diyordu =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Taina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Direk site. http://www.irthonline.com/[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Taina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 simdi armut piş azıma dus olayı sanılmassa bende o kadar ileri seviye ing yok o yuzden annamadım download cart curt gerekli url leri rica edebilirmiyim?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 download yok henuz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ben testerlık için başvurumda kabul edildim ama başvuru olarak mail attım direk sitedekinden pek sonuç beklemedim yani sonra mail yoluyla link verildi ama inmiyor hep bozuk geldi 1.5 gb yakın bir oyun 2 defa denedim dahada denemem :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Larethian, 04 Nisan 2004 23:52 tarihinde demiş ki: Ben testerlık için başvurumda kabul edildim ama başvuru olarak mail attım direk sitedekinden pek sonuç beklemedim yani sonra mail yoluyla link verildi ama inmiyor hep bozuk geldi 1.5 gb yakın bir oyun 2 defa denedim dahada denemem :) Larethian bide su acc alimini acsan :P HARDGAMER OF THE KİNGS [CURSED]
Öne çıkan mesajlar