Monthius Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Regalya said: 10 (td) Detroit Moe City fena değildi aslında. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 REVERSÜ REYPİ DAA! hiphopçu önizleme kısmı süperdi, YO! YO! YO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ne oldu çıkmadımı yeni bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 11 çıktı, 12 çıkmadı. 13'te bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ahh ahh bitmese keşke... Beni bu kadar güldürmeyi başaran bir anime gelmemişti uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 12 baya sağlam olacak gibi. Bakalım. 11 çok iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 11 süperdi, yo, yo, yo, mofo! evet cidden ben de bitmese keşke diyorum, umarım devamını aynı güzellikte çekerler. bu arada önceki sayfalarda resmini verdiğim bir live action filmini de bu yaz yayınlamışlar, hatta oradan alınmaymış bunda çalan şarkılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 CAK! OOOO CAK! public suicide off, kesinlikle devamını yapmaları lazım. sanırım genshiken'i de geçti toplamda en çok güldüren anime olarak. mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ova sida varmış bunun. Ahanda linki. Torrent linki ama download edilebilir değil ve türkiyede telif hakları henüz yok onun için sorun olmaz sanırım..url. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Serinin kendisi OVA aslında. =P 1. ve 2. bölümün bir arada olduğu Special bölüm sanırım o verdiğin? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 1-2 bölümler special değil ya direkt 1-12 veriyormuş. 1-2 için ureshi bakman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 İlk olarak zaten Ureshii'nin o 1. ve 2. bölümün karışımı olan Special'ını izlemiştim ben. =P 1-12'yi içeriyor yani bu en son verdiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Evet bende tek bölümlük ova diye bakıyordum ama 1,2gb lik 1-12 scumscan dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Bir solukta izledim hepsini süperdi kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 şimdiye kadar izlediğim en komik anime, herkes izlemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 live action'unu izlemiş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Kinkaudonau said: live action'unu izlemiş olan var mı? sanıyorum daha nete düşmedi live action filmi.Raw olarak vardır belki ama daha sublanmadı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kitsune said: Kinkaudonau said: live action'unu izlemiş olan var mı? sanıyorum daha nete düşmedi live action filmi.Raw olarak vardır belki ama daha sublanmadı diye biliyorum. dün tokyotosho'da gördüm başrolde kenichi matsuyama var.DMC Movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hah aynı anime'deki bölümleri işlemişler anlaşılan, güzele benziyordu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Filmini çektim bugün izleyecem,Kenichi varsa zaten olay bitmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 live action filmi dün izledim, anime kadar komik değil aslında ama yinede dmc sevdiyseniz izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 animesi daha komikti gerçektende,bence önce anime izlenmeli sonra movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 türkçe altyazısı varmı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 http://divxplanet.com/sub/m/19402/Detroit-Metal-City.html şimdilik bu var sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Live Action filmi beyenmedim. Olmamış. Sarmadı. Olmamış. Hatta hiiiç olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar