Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Beni gecenin bi yarısı acile goturmus olan durum. Acaba içimizde aynı dertten muzdarip bi insanoglu var mıdır çünkü alınan o kadar kan ve vuruldugum o kadar iğneden sonra baya bi yusufladım ama doktor tam olarak nedir ne değildir birşey soylemedi ağzında lafı geveledi durdu ben de dogal olarak hiçbir şey anlamadım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oha gecmis olsun cok cok. hiç bi fikrim yok ama tez elden iyilesmen dilekleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 önce geçmiş olsun. açtığın topikleri doğru düzgün takip etmedim pek ama genel olarak bi stres içindesin gibi geliyo bana. bi rahatla, kendini rahatlatacak şeyler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bi tür bağırsak hastalğı olabilir gibi geldi ama emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bende var ama hiç öyle hastane acil falan ne alaka öyle bir hastalık degil ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mideme ağrı yaptı dün cok fazla ve ishal durumundan dolayı vücudumda sıvı kalmadı o yüzden gittik bu cıktı.doktor sonrasında ne olur ne olmaz mantıgıyla gram - için antibiyotik vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ilgimi çekti ve araştırdım, sanırım benim sorunum da bu olabilir, en yakın zamanda doktora görünmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ve gaz gaz GAZ.. bir arkadaşımda var ibs ve bol tarafından karın ağrısı çekiyor. habire büküyor da büküyor garibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 çok pis bişey lan karın ağrısı. bi de bi darbe alırsan karna o anda of of. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 su iç su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 çok çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 @revenge su iç diyorsunda zaten hiç bir şey yemeden karnım şiş bi de su içersem patlarım bu arada dün vurdukları iğnelerden sonra anca kendime gelebildim pazartesi de diyet listesi tarzında birşey yapacaklarmıs eğer ki kızartma alkol ve eti yasaklarsa doktor ben direk gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 çok sıvı kaybettiğin için su içmen lazım yoksa ölebilirsin, tabi doktor ne dediyse bilmem belki damardan ilaç vermiştir senbilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 talcid iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 az önce 4 defa kustum karın ağrısıda çekiyorum ama ishal yok bu o mu acaba of uyutmuyorda lanet.yarınki sınav benim için failure olacak bariz.zaten uyumicam pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar