Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bende giriyorum ama 2 gündür video izlerken tüm ie ler birden kapanıyor arada niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Masquerade said: kolu çarpmıştır birinin düğmeye yanlışlıkla, yarım saate kapanır. kill çektin bana gece gece allahta sana çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Acık bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 DNS değiştirmiştim bir ara girebiliyordum aylardır giremiyordum dün bir arkadaş 300 KBlik program verdi kurdum youtube açıldı bende (tek bir ayar bile yapmadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bende acilmiyor hala cok gicik bir durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yaa ne açılıyo, tavuk mu açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tubitak dns leriyle denedim girmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 şahsen erişim engeliyle karşılaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 DNS bağlantı hızını ne kadar etkiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 İşyerinde DNS normal youtube açan programlar filan da kurulu değil o manuel haliyle işyerinde youtube'a girebiliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 nöbetçi youtube diye bişey var gayet güzel çalışıyor nasıl olduğunu bilmiyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Dynun said: DNS bağlantı hızını ne kadar etkiler? kullandığın dns e göre değişir. open dns 150ms fark ediyor. youtube bazı bölgelerde açılıyor. tüm ülkede değil. yavaş yavaş kalkıyomuş sanırım son yasak. o yüzden kiminde girip kiminde girmemesi normal şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben hiç bir program kullanmadan,değişiklik yapmadan takır takır giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben yıllardır şu dnsleri kullanıyorum ve her yere giriyorum 213.243.1.40 213.243.1.41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bende bi geliyo bi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Hala kalkmamış yasak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ya ufak bir dosya vardı onu system32 de bır yere yapıstırıyorduk neydi o lazım oldu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Grange said: Ya ufak bir dosya vardı onu system32 de bır yere yapıstırıyorduk neydi o lazım oldu bulamadım. nöbetçi youtube diye bir konu olacak orda var o hosts dosyası ordan alıver üşeniyorum şimdi bulmyaa topiği ilk 3 sayfadadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 gene acildi diye bi yanlis alarm topici acilmisti, ordan devam. Youtube acildi (mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar