Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kız geldi tanişti fln iyi anlaştik hoşlandik birbrimizden sora sevgili olduk gayet kolay iş sizinde olabilir Sadece biraz azim gösterin !!!! dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 6 yıldır zor ya nasıl yapamadın sokaga cıkıp uc kıza sorsan bırı oo ye der yaklasır samımıyet problemın var galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hippy_tarkan said: 6 yıldır zor ya nasıl yapamadın sokaga cıkıp uc kıza sorsan bırı oo ye der yaklasır samımıyet problemın var galıba evet abi kesinlikle kızlar erkek ariyor bildiğin. yapin saçinizi başinzi azcik düzgün giyinin bulun düzgün birilerini hayat daha çekilir hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 BENİ BEGENENİ BEN BEGENMEM BENİM BEGENDİGİM BENİ BEGENMEZ diil tabi ama ben zor begenirim neyse ben rahatım siz takılın :D ulan ayrıca benim 13 yıl sevgilim olmamıstı ne diyosunuz!! (ilk 13 yıl tabi :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 cok yakişikli olduum için seçilmem seçerim asfasgsg cok artistim banlayin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hazır modları uyurken .ibanthee diyim de abi eger "the one" ı bekliyosan 6 yıl da 60 yıl da olmıyabilir hayatını yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 the one'i herkes bekler ama bünyede yalnizliğa dayanamiyorum be bir süre sonra insan sevmek sevilmek sevişmek ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 http://www.komikaze.net/sitebocugu/karikaturler/7052271_serk481%20(1).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben baydım ya, dengesiz topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 4 yıl oldu ulan bide 18 yaşındayım düşün durumun vahimliğini gençliğimin baharında kahveye gidip kağıt oynuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oper said: http://www.komikaze.net/sitebocugu/karikaturler/7052271_serk481%20(1).jpg ahahahaha süper >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mortis said: 23 yıldır sevgilisi olmayanlar var. 24 yıllıklar da mevcut ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bence gereksiz. seks gerekli tabi de emo olayları gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 !!! bu heralde hayatımda duyduğum en saçma açıklamalar listesine zirveden giriş yaptı. EMO Bİ OLAY YAŞAMAK İSTİYORUM. İLGİLENENLER 8421732YA BASSIN ŞİMDİ PILİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 duygusal şeyler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 deme ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bombi gene bomba gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 umut verirmi bilmiorum ama arkadaşım vardı, 29 yaşında askerliğini fln yapmış tek sorunu annesiyle yaşamasıydı. eli yüzü düzgün biraz içine kapanıktı gerçi neyse bu adam bakir, daha bırakın bi kızla öpüşmeyi eli eline değmemiş, 29 yıl hiç bi kızla yakınlaşamamış bile. eh bizde dedik askerden sonra yeter artık duruma el koyucaz bi profesyonelle en azından açılışı yaptıralım başka türlü olmucak çünkü. neyse istemedi, 1 ay geçti alakasız bi ortamdan alakasız biriyle tanıştı, sonra sevdiler birbirlerini 1 yıl geçti evlendiler şimdi bakıyorumda 2 sene olmuş, adama bi yaşama sevinci, 5 senedir tanıdığım adam değişti 1 senede. yani olabiliyor 'the one' olayı, ha ben hayatta bekleyemem ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bunlardan pek bulunmuyor http://img388.imageshack.us/img388/2452/lstyle5dn2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 gözlük olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çok güzel kız ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 noldu buldumu acaba yoksa 7 mi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oha postum varmış benim bu topicte. gözlük hakketen olmamış ama tahtakaleden 5tl'ye alınan gözlüklerden. kanada da 5dolara fln almıştır. fakir demek kendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 buarada kermit bu topice bakabilr baya yorunge disi var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ozan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar