PATA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kızlar kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kısmet değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Sly-One said: fizik sana vermiyomuş diye duydum aralarında mantık ilişkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 PATA said: kızlar kötüdür. Bazıları çok güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Penthesilea said: azmo gbi olacagina hic olmasin kiz arkin, sonra istanbulda seni bekleyen arklarini satar kiz ark pesinde kosarsin Önemli bi nokta İlke, repledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bros before hoes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hayati dolu dolu yaşamak lazim be gezcen dolaşcan öpüşcen... Yaşadiğim yillara bakiyorumda daha güzel olabilirdi. Boşa harcanmiş 16 yıl tmm lan kücüğüm nolcak Edit:Ben güzel yaşadim aslinda üzülmeyin asgfagha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 karpuzseven said: PATA said: kızlar kötüdür. Bazıları çok güzel oluyo ayrıca belirtmek isterim her kötü kızın arkasında onu o hale getirmiş kötü bi erkek vardır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aquila said: bros before hoes! o zaman bende CHICKS BEFORE DICKS diyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HHC Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kişisel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Sir Clexcier said: hayati dolu dolu yaşamak lazim be gezcen dolaşcan öpüşcen... Yaşadiğim yillara bakiyorumda daha güzel olabilirdi. Boşa harcanmiş 16 yıl tmm lan kücüğüm nolcak Edit:Ben güzel yaşadim aslinda üzülmeyin asgfagha daha cok sevisirsin sne kartlarını dogur oyna bak taviste sana bennde tek esli takılmaya valıs aynı anada 3-4 tane oöjuy olmaz da zatenmantıgıma sıcııym amk kafama sıcıyım ahtta kafamı sikiyşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tavuk ben de severim ozellikle dickle karsilastirinca suphesiz ki tercihim tavuktur, hem kirmizi etten daha saglikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 @ mulgear6 lan yat uyu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 @mulge yatuyubabzamanıgelmissanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sevgili geçici dostlar baki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 baki olan tek şey eşşekliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aquila said: tavuk ben de severim ozellikle dickle karsilastirinca suphesiz ki tercihim tavuktur, hem kirmizi etten daha saglikli. ahah öyle demek. cock hakkında nedir yorumların? horoz ilginç hayvandır o bakımdan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 andy dick biseksüelmiş benim de 17 yıldır yok sevgilim ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hem ayrıca chicks tavuk değil civciv demek bi kere (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çiks deyince aklıma kamoon çiks videosu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 o değilde. basketciler amma hos oluyorlarmıs ufffghh. ben bugün bunu gördüm. hani malum bende 6 aydır sapım önümüzdeki günleri maç maç gezerek geçirme kararına vardım. saygın nerdesin bi el ataydın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Söylemesi ayıp bende basketciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sevgili buldum bende oo mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar