-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Wireless'tan okulun internetine bağlı gözüküyorum. Fakat, kesinlikle hiçbişey açamıyorum. Sayfa açılamadı diyor. Thunderbird sunucudan cevap alamıyor yani açıkçası, bağlı gözüküyor olmama rağmen hiçbişey yapamıyorum. bunu nasıl düzeltebilirim? Msn'deki "sorun gider"'e tıkladığımda IP'nin yanında ünlem çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sağ alttaki simgeye çift tıkladığında etinlik bölümünde gelen paket var mı? ek bilgilendirme: ağa bağlanmış gibi gözükmen karşı tarafın seni kabul ettiği anlamına gelmez her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Yok giden gelen 120 30'larda falan geziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DNS ayarlarınla falan oynadın mı, onları tekrar otomatiğe bağlasan bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 TEŞEKKÜR EDERİM ROKETADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DÜZELDİ Mİ YAUV? GEÇMİŞ OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar