kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 agoliler gittim sarma makinası 250 tane boş filtre 250gr tütün ü 15ytl ye aldım 240 dal yani 12 paket sigara çıkıyor. Sarma makinasinin fiyatını çıkarırsak eğer 250 boş filtre ve 250gr tütün 10ytl e geliyor buda bir paket sigarayı 83ykr a mal ettiğimiz anlamına geliyor. para sıkıntısı çeken öğrenci dostlarımız için denemelerini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tamam da tadı nasıl oluyor :) ben içmiyorum gerçi sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tadı güzel ben beğendim. west gibi bişi diyebilirim. biraz ağır olabilir tabi kişiye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tadı viskiyle yıkanmış marlboro tütününe benzemese de iyi tütün ise içilir. Filtresiz tütün ağırdır ayrıca çok ince sarım ve az kağıt olmalı makineyle değil elle sarmak gerek onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 filtre de almış ama, zehri azaltıyo ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben sırf esrarkeş muamelesi yapmasınlar diye aldım. yoksa elle sarmaktan yanayım. öğrenci arkadaşlara tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 1.5 sene içtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 filtrenin markası imparator mu :p bi ara okulda fena para kırmıştım o alet sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 marla marka :D marla auhueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 karpuzseven said: tadı viskiyle yıkanmış marlboro tütününe benzemese de iyi tütün ise içilir. Filtresiz tütün ağırdır ayrıca çok ince sarım ve az kağıt olmalı makineyle değil elle sarmak gerek onun için philip&morrisde kızlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Baluu said: 1.5 sene içtim :) isimden kaybedio abi. HÖĞĞAĞAAARRGHHH IRRGH ÖĞĞĞAAAAARH Puuuuuuuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar