Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Dubai'de falan jiple safari yapıyolar Land Cruiserla denenebilir. İstanbul'da yapmak isteyen varsa Arnavutköy taraflarında böyle çöl gibi yerler var kuma saplanma meraklısıysanız tavsiye ederim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 şile yolu bunların hepsinden daha tehlike o kamyonlar yokmu o kamyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 MrMarvelous said: Ya napacaksınız kumda arabayla giderek? Ben sahile inmiyorum ayağıma kum yapışcak diye. fantaaaazi... =) mokoko said: şile yolu bunların hepsinden daha tehlike o kamyonlar yokmu o kamyonlar. şile yolu demeyin nolur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Vodan said: Dubai'de falan jiple safari yapıyolar Land Cruiserla denenebilir. İstanbul'da yapmak isteyen varsa Arnavutköy taraflarında böyle çöl gibi yerler var kuma saplanma meraklısıysanız tavsiye ederim :p arnavutköyde oturuyorum çöl gibi yer nerde var yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 turkiyeden de eski antalya yolu ornek olabilir heuhe mut - tasucu - silifke gibi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Hehe prozzak bi arnavutköy daha var karadeniz kıyısı taraflarında :) Sen karşıda oturmuyo muydun yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yok ben almayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya ne tehlikesi virajlı yolların çoğu kaymak asfalt gidip eski karadeniz fatsa yolunu gitsinler samsunu geçsinler eski bodrumun bozuk virajlı yollarını dönsünler dökmüş kaymağı , sağ taraf uçurum , zorlarsan çıkarsın çizgiden bizimkisinde yol kendi atıyor zaten seni heyecan istesende istemesende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Vodan said: Hehe prozzak bi arnavutköy daha var karadeniz kıyısı taraflarında :) Sen karşıda oturmuyo muydun yau? babam arnavutkoyde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Geçelim bu yolları. Türkiye'ye gelsinler. Beş gündür Bodrum'da kiralık arabayla geziyorum, özellikle geceleri o yollar tadından yenmiyor. Kör virajda giderken Istanbul gençliği seni sollamaya uğraşıyor. Yollar kapkaranlık olduğundan herkes uzunlar açık geziyor, ancak karşıdan araba gelince veya arkadan yaklaşırken uzunları kapatıp kısalara geçmek gibi bir adetleri yok. Karşıdan araba geliyorsa "kör uçuş"a başlıyorsun, o sırada viraja falan geldiysen "Tekrar Deneyin" yazısı çıkıyor. Geç saatlerde millet alkol alınca yollarda yaptıklarından bahsetmiyorum. 5 gündür GTA-Bodrum oynuyorum, "tatil yaptım" diye döndüm geri, daha ne diyeyim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 gazipaşa - anamur yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Cafein said: Karşıdan araba geliyorsa "kör uçuş"a başlıyorsun, o sırada viraja falan geldiysen "Tekrar Deneyin" yazısı çıkıyor.. ahahahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 :p Cafein said: Geçelim bu yolları. Türkiye'ye gelsinler. Beş gündür Bodrum'da kiralık arabayla geziyorum, özellikle geceleri o yollar tadından yenmiyor. Kör virajda giderken Istanbul gençliği seni sollamaya uğraşıyor. Yollar kapkaranlık olduğundan herkes uzunlar açık geziyor, ancak karşıdan araba gelince veya arkadan yaklaşırken uzunları kapatıp kısalara geçmek gibi bir adetleri yok. Karşıdan araba geliyorsa "kör uçuş"a başlıyorsun, o sırada viraja falan geldiysen "Tekrar Deneyin" yazısı çıkıyor. Geç saatlerde millet alkol alınca yollarda yaptıklarından bahsetmiyorum. 5 gündür GTA-Bodrum oynuyorum, "tatil yaptım" diye döndüm geri, daha ne diyeyim ki. epey bı guldum ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ısparta-akşehir yolu da bunlara örnek. bide kışın dağın tepesinde karlı yolda koca otobüsle geçiyosun böyle sürekli acaba düşsek cesedimizi kaç günde bulurlar diye düşünüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ibrahim tatlıses: direksiyon 9 u 10 geçiyor şeklinde tutulmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 5 dakikanın lafı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 orta tehlikeli http://img507.imageshack.us/img507/2408/sany1384ro9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar