Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en tehlikeli yolları

Fylonde

Öne çıkan mesajlar

ya ne tehlikesi virajlı yolların çoğu kaymak asfalt
gidip eski karadeniz fatsa yolunu gitsinler samsunu geçsinler

eski bodrumun bozuk virajlı yollarını dönsünler
dökmüş kaymağı , sağ taraf uçurum , zorlarsan çıkarsın çizgiden
bizimkisinde yol kendi atıyor zaten seni heyecan istesende istemesende
Sosyal ağlarda paylaş

Geçelim bu yolları. Türkiye'ye gelsinler.

Beş gündür Bodrum'da kiralık arabayla geziyorum, özellikle geceleri o yollar tadından yenmiyor. Kör virajda giderken Istanbul gençliği seni sollamaya uğraşıyor. Yollar kapkaranlık olduğundan herkes uzunlar açık geziyor, ancak karşıdan araba gelince veya arkadan yaklaşırken uzunları kapatıp kısalara geçmek gibi bir adetleri yok. Karşıdan araba geliyorsa "kör uçuş"a başlıyorsun, o sırada viraja falan geldiysen "Tekrar Deneyin" yazısı çıkıyor. Geç saatlerde millet alkol alınca yollarda yaptıklarından bahsetmiyorum.

5 gündür GTA-Bodrum oynuyorum, "tatil yaptım" diye döndüm geri, daha ne diyeyim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

:p

Cafein said:
Geçelim bu yolları. Türkiye'ye gelsinler.

Beş gündür Bodrum'da kiralık arabayla geziyorum, özellikle geceleri o yollar tadından yenmiyor. Kör virajda giderken Istanbul gençliği seni sollamaya uğraşıyor. Yollar kapkaranlık olduğundan herkes uzunlar açık geziyor, ancak karşıdan araba gelince veya arkadan yaklaşırken uzunları kapatıp kısalara geçmek gibi bir adetleri yok. Karşıdan araba geliyorsa "kör uçuş"a başlıyorsun, o sırada viraja falan geldiysen "Tekrar Deneyin" yazısı çıkıyor. Geç saatlerde millet alkol alınca yollarda yaptıklarından bahsetmiyorum.

5 gündür GTA-Bodrum oynuyorum, "tatil yaptım" diye döndüm geri, daha ne diyeyim ki.

epey bı guldum ya =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...