arian Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bana WoW'daki grafikler çook güzel geliyor böyle bir çizgi film havası var, adamlar kasmıyor gerçekçi olalım diye.O ilginç (çizgi filmsi) çizimlerinin hastasıyım gerçekten...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Warcraft evrenini WARCRAFT yapan da zaten içerdiği sanatsı güzellik.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 kısa bi özet geçsek olmuo mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Kısa özeti: WoW geldiği zaman ortalık sallanacak.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 "Ortalık sallanacak" terimini kullanmamın nedeni birçok MMORPG oyuncusunun beta bittiğinde en azından oyunu alıp deneyecek olması. Oyun çok müthiş yenilikler getirmicek olsa da "Şu anda bulunan MMORPG'lerin en iyi özelliklerini alıp kötü özelliklerini bir kenara atın, 'The Blizzard Touch'ı ekleyin; alın size World of Warcraft." şeklinde lanse ediliyor. Not: Ben o yazının özetini yaptım, yani kendi düşüncem olarak söylememiştim ama açıkçası ben de öyle düşünüyorum.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 oyunun betasını indiriyodum, sonra düşündüm.. tam sürüm gelince box ile aldığım oyunu yüklediğimde, gerçek bir servera girdiğimde, ilk karakteri yarattığımda alacağım o hisse öldürme düşüncesi ile direk sildim indirdiğim kısımları da. uo'ya ilk girdiğimde çaylak çaylak ortada dolaştığım günleri hatırladım da tüylerim diken diken oldu, betayı oynayarak bu zevki kaçırmak istemiyorum açıkcası. hatta avrupa betasına katılma imkanım olmasına rağmen başvurmayı bile düşünmüyorum, daha doğrusu başvurcam da, kazansam bile oynamayı düşünmüyorum, burdan talihli birine veririm (kazandık da vermek kaldı eheh).. neyse. 2005'e kadar çıksa razıyım. yeterki güzel olsun.[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Cıft yollamısım sorry... [Bu mesaj Dragonutopia tarafından 02 Nisan 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Betaya kazanmak yada oynamak onemlı degıl bır meyvayı olmadan yemek gıbı bırsey bu.WoW un betası benı pek ılgılendırmıyor yeterlı derecede takıp edıyorum zaten. Ortalık sarsılcak denıyor tamamıylen katılıyorum 1 yıl oncekı benım dedıgıme gelıyor...gelsınde kudursak..:)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ya çoğu kişi betayı oyunu test etmek, oyunun bug'larını bulmak için değil de, oyunu önceden oynamak/görmek için istiyor. ayrıca, oyunu test etmek için de olsa, oynamak için de olsa, ne için olursa olsun, betaya başvuran zilyonlarca kişi varken, oyunun nasıl aydınlığa kavuşacağı üzerine endişe etmek, yapılacak son şey olmalı bence. ha "aramızdan" biri oynasın da bizi bilgilendirsin ayarından şeyettirdiysen, birşey diyemem. ;)[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Mirage, 02 Nisan 2004 21:54 tarihinde demiş ki: oyunun betasını indiriyodum, sonra düşündüm.. tam sürüm gelince box ile aldığım oyunu yüklediğimde, gerçek bir servera girdiğimde, ilk karakteri yarattığımda alacağım o hisse öldürme düşüncesi ile direk sildim indirdiğim kısımları da. uo'ya ilk girdiğimde çaylak çaylak ortada dolaştığım günleri hatırladım da tüylerim diken diken oldu, betayı oynayarak bu zevki kaçırmak istemiyorum açıkcası. hatta avrupa betasına katılma imkanım olmasına rağmen başvurmayı bile düşünmüyorum, daha doğrusu başvurcam da, kazansam bile oynamayı düşünmüyorum, burdan talihli birine veririm (kazandık da vermek kaldı eheh).. neyse. 2005'e kadar çıksa razıyım. yeterki güzel olsun. Sana katılıyorum, oyunun ilk tadını kaçıracaktır beta olayı. Ama oyunun çıkış tarihinin tam ÖSS'ye hazırlık evremde olduğunu göz önünde bulundurunca oyun çıkar çıkmaz oyuna giremeyeceğim için beaya katılmayı düşünüyorum. Not: Sen gene de beta formunu doldur, kazanırsan ben talibim :D[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ne alaka oyunun çıkış tarihi öss ile? temmuz ağustos'tan önce bekleme oyunu. hatta belki eylül falan bile olabilir[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ben bu sene girmiyorum ki seneye giricem ÖSS'ye :D[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Duyuru : WoW admini alıncaktır :) Emulator olaylarını saniesinde cözebilcek varsa baglantı hazır. msn [email protected][signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar