Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow (world of warcraft) hakkında duymak isteyeceğiniz herşey...

sabonis

Öne çıkan mesajlar

"Ortalık sallanacak" terimini kullanmamın nedeni birçok MMORPG oyuncusunun beta bittiğinde en azından oyunu alıp deneyecek olması. Oyun çok müthiş yenilikler getirmicek olsa da "Şu anda bulunan MMORPG'lerin en iyi özelliklerini alıp kötü özelliklerini bir kenara atın, 'The Blizzard Touch'ı ekleyin; alın size World of Warcraft." şeklinde lanse ediliyor.
Not: Ben o yazının özetini yaptım, yani kendi düşüncem olarak söylememiştim ama açıkçası ben de öyle düşünüyorum.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun betasını indiriyodum, sonra düşündüm.. tam sürüm gelince box ile aldığım oyunu yüklediğimde, gerçek bir servera girdiğimde, ilk karakteri yarattığımda alacağım o hisse öldürme düşüncesi ile direk sildim indirdiğim kısımları da.

uo'ya ilk girdiğimde çaylak çaylak ortada dolaştığım günleri hatırladım da tüylerim diken diken oldu, betayı oynayarak bu zevki kaçırmak istemiyorum açıkcası.

hatta avrupa betasına katılma imkanım olmasına rağmen başvurmayı bile düşünmüyorum, daha doğrusu başvurcam da, kazansam bile oynamayı düşünmüyorum, burdan talihli birine veririm (kazandık da vermek kaldı eheh).. neyse.

2005'e kadar çıksa razıyım. yeterki güzel olsun.[signature][hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

Betaya kazanmak yada oynamak onemlı degıl bır meyvayı olmadan yemek gıbı bırsey bu.WoW un betası benı pek ılgılendırmıyor yeterlı derecede takıp edıyorum zaten.
Ortalık sarsılcak denıyor tamamıylen katılıyorum 1 yıl oncekı benım dedıgıme gelıyor...gelsınde kudursak..:)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

ya çoğu kişi betayı oyunu test etmek, oyunun bug'larını bulmak için değil de, oyunu önceden oynamak/görmek için istiyor.

ayrıca, oyunu test etmek için de olsa, oynamak için de olsa, ne için olursa olsun, betaya başvuran zilyonlarca kişi varken, oyunun nasıl aydınlığa kavuşacağı üzerine endişe etmek, yapılacak son şey olmalı bence.

ha "aramızdan" biri oynasın da bizi bilgilendirsin ayarından şeyettirdiysen, birşey diyemem. ;)[signature][hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 02 Nisan 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
oyunun betasını indiriyodum, sonra düşündüm.. tam sürüm gelince box ile aldığım oyunu yüklediğimde, gerçek bir servera girdiğimde, ilk karakteri yarattığımda alacağım o hisse öldürme düşüncesi ile direk sildim indirdiğim kısımları da.

uo'ya ilk girdiğimde çaylak çaylak ortada dolaştığım günleri hatırladım da tüylerim diken diken oldu, betayı oynayarak bu zevki kaçırmak istemiyorum açıkcası.

hatta avrupa betasına katılma imkanım olmasına rağmen başvurmayı bile düşünmüyorum, daha doğrusu başvurcam da, kazansam bile oynamayı düşünmüyorum, burdan talihli birine veririm (kazandık da vermek kaldı eheh).. neyse.

2005'e kadar çıksa razıyım. yeterki güzel olsun.

Sana katılıyorum, oyunun ilk tadını kaçıracaktır beta olayı. Ama oyunun çıkış tarihinin tam ÖSS'ye hazırlık evremde olduğunu göz önünde bulundurunca oyun çıkar çıkmaz oyuna giremeyeceğim için beaya katılmayı düşünüyorum.
Not: Sen gene de beta formunu doldur, kazanırsan ben talibim :D[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...