Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 CthuLhu said: anlatamazsın hissettirirsin..hissetmiyorsa o kadar da uğraşmaya değmez. oha işte bütün olay budur tebrik ediyorum direkt özetlemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Letsgetthesunshine said: o değilde nasıl asık olunur tuto sunu verebilicek olan var mı tmm birisinden hoşlanırsın seversin de benim ilkokul 6 sınıftan beri kalbim gümbür gümbür atmıyor abi kimse için ya =/ bunun ilacı falan var mıdır bi yerlerde? Demek istediğim bir insandan hoşlanmak ok, zamanla sevgiye donmesi de ok ama anlamadıgım konu bu ikisi arasında hep bi aşk yaşanmazmı doğal olarak bende neden boyle olmuyor. heteroseksüel olmak gerekiyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gayler sevmez diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aşık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yok mu abi aramızda bi gay acıklasın oluyo mu olmuyo mu gayler aşık??face acc ile falan hani =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 e örnek işte.. letsgetthesunshine..nicke bakarak bile yorum yapabilirsin zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 haha sunshine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Aman diyim konu cinselliğe girecekse dikkat edin kimsenin başı yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yok benim öyle bir niyetim yav.örnek istedi verdim,açıkladım o kadar.ben yapmam öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 gayler de aşık olur tamam mı bi kere heyecanlan heyecanlan kişiselleştir kişiselleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 oyle diyosan oyledir.. btt: oyle hissettiginde onun da oyle hissettigini bildiginde anlatmana gerek kalmaz..birbirinize bakmanız bile yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yazdım sildim sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 CthuLhu said: e örnek işte.. letsgetthesunshine..nicke bakarak bile yorum yapabilirsin zaten.. Ferit kültür mahrumu kardeşim benim 70 lerdeki bi sarkının ismi nick ve anlamı gaysel değil barıscıl ha senin gibi gizli gayler farklı yerlere cekmiyor da değil tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aşık olmayan adama gay damgası vurmakta ayrı güzelmiş. tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kıskanırım seni ben şarkısı anlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dory said: lol bursali kizlarla alakam yoktur. hoslasmayiz. ben erkekleri seviyorum <3 bursalıyım diıeysım geldi ama diyemem yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 anlatamassın yok öyle bişey sen anlattıkca kaçar şımarır tepene cıkar ne kadar sevildiğini bilirse daha cok anlamamazlıktan gelir kimse değer meğer bilmez napcan anlatıp aşkını yaa icinde sakla icinde yaşa git gez dolaş boşver aşkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 1 hafta yemek yiyemedigimi biliyorum abi cok sakat bu ask mesk isleri bak tututu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sonra beraber olduk tabi hayatimin en guzel 3 yilini yasadim, tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sonra terketti gitti ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 doğru aşk öyle anlatılacak gibi bişey değil yani ne biliyim eğer aşıksan aşıksındır ama karşındaki değilse senin sevdiğin umrunda olmaz kızda öle bi durumda olabir (topicin mazisine baktımda sahibi ortalıkta yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 jet ski dolu denizde, güvenlik iplerini geçip onun olduu deniz bisikletine kadar yüzünce anlamıştı :P (epey bi mesafe vardı eet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oha şimdi farkettim bugünler çok malım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nasıl anlatacaksınız aşık olduğunuzu ya? Yaptıklarınızdan, bakışlarınızdan anlar kız. Zaten sen ne kadar aşığım desen de kız sana güvenmeyip, inanmayabilir aşık olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Nereye yanlış gelmiş ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar