Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ilke kaç kere söyleyeceğim insanların annesini satma diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Fakirler saldırı düzenlemiş topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 hey allam ne hanzo adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bu ne be çapulcu dolmuş patiye adam olun önce. naapsın adam bedava mı yollasın size. mal mal gelip delirtmeyin adamı burda hadi evinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Hehehe ilk açıldığı günden beri iç geçirerek takip ediyorum topiği. Geçirgen Penth in 300 dolara kitlediği iPod Touch burada 614 YTL ARTI KDV fiiyata satılıyor ki kendisi indirim de yapardım demiş. Param olsa dalacaktım direkt de iphone kasıyorum şu an. Eee, gençler kavga sorunu ne alla'sen. Adam 390 liraya satıyor, Türkiye de yaklaşık 720 liraya satılıyor. Bi de üstüne laf ediyorsunuz pahalı lan bu diye. Eleman ışınlandı amerikadan buraya zaten. interesting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ballad said: Penthesilea said: ipodum ve iphoneum oldugundan ABD fiyati olan 399 dolara satiyorum ipdo un ve iphone olmasa kaça satardın ? yahu ben pahalı demedimki sadece neden bizi kıskandıro hem ipodum hem iphone um var diye onu demek istedim ama damarına bastım heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 abi olmasa neden satsin, kendi kullanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ballad said: Ballad said: Penthesilea said: ipodum ve iphoneum oldugundan ABD fiyati olan 399 dolara satiyorum ipdo un ve iphone olmasa kaça satardın ? yahu ben pahalı demedimki sadece neden bizi kıskandıro hem ipodum hem iphone um var diye onu demek istedim ama damarına bastım heralde lol, abi hasta mısın?Adam niye satıyorsun diye soracağımızı bildiğinden söylüyor nedenini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ya istemioki satıyo bize ne her satana niye satıyosunmu denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 denir abi insan merak eder alette bişe var da ondan mı satıyor diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ballad said: ya istemioki satıyo bize ne her satana niye satıyosunmu denirniye bu fiyata satiyosun bile deniyo, emin ol o da denir bozuk mu, kacak mi, ot mu bok mu denmesin diye onu soyledim ayrica 2 elektronik aletle adam mi kiskandirilir. GI Joelarimla kiskandirmistim en son o da anaokulundaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bırak abi uğraşma fakirlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 cok kral GIJoelarim vardi, hala duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 offf GIJOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ben kollarını bacaklarını ters döndürüyodum sipastik gibi oluyolardı zuahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Belindeki lastikler kopmamış olsa alayını okuturdum burda G.I Joelarımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 başparmakları kopuk hep benimkilerin ya =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kankut bi ipod satmaya kalktın olay çıktı. birileri bölümü sahiplenmiş istediğim yorumu yaparım demiş soluğunu keserler yavaş derler azcık. edit diye bi tuş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar