Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bilgisayarin yaninda promosyon olarak verdiler, ipodum ve iphoneum oldugundan ABD fiyati olan 399 dolara satiyorum, lakin ABD'den yakin zamanda gelicek tanidik veya benim tanidigimi bulmamiz lazim, elbet cikar birileri ilgilenen varsa sorucam insanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hani işine karışmak gibi olmasın da, hem abd fiyatına satıyorsun hem de kuryesi bizim tanıdık olacak, e ne anladık bu işten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kargo senden 399 dolara alıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DoruK said: hani işine karışmak gibi olmasın da, hem abd fiyatına satıyorsun hem de kuryesi bizim tanıdık olacak, e ne anladık bu işten?cunku abd fiyatina satiyorum. kuryeyi de bi seklde bulmak lazim diyorum, sizin tanidik olsun demiyorum sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 mulgear6 said: kargo senden 399 dolara alıyım :)gumruge takilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 pf zaten amerikaa giden tanıdıgım olsa senden almam ^^ dur bakalım bi sekilde halledebilirsem bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yok canım sakinim de, hazır amerikadan getirecek biri varken, dükkandan dediğin fiyata alabilme olasılığından vazgeçip senden almanın nedenini merak ettim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DoruK said: senden almanın nedenini merak ettim sadece arkadaşa yardım olabilir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu penth ne çakal adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 DoruK said: yok canım sakinim de, hazır amerikadan getirecek biri varken, dükkandan dediğin fiyata alabilme olasılığından vazgeçip senden almanın nedenini merak ettim sadece hani elin amerikalı gavurlarına aynı parayı verceğinize bana verinki yabancıya gitmesin diyor penth arkadaşımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sonuçta dönüp dolaşıp oraya gitmiyor mu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 o yabancıya gitmesin diyor ama bize aynı fiyata geçirmeye çalışıyor :P madem yabancıya gitmiyor biraz ucuza versin biz yabancımıyız hayır alacağımdan değil de laf olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yav ayip ediyonuz ne gecirmesi, indirim falan yaparim cidden almak isteyene de niyeti olan olsa kontaga gecerdi, burda saticam sanirim veya kardesime falan veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 benim kötü bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın, zaten kuzenime bi tane alıcam da amerikadan gelicek tanıdık olsa düşünürdüm o ayrı. ama insanlar genelde nolursa olsun isterse kolisinden 20 adet yeni çıkmış olsun dükkandan olmadıkça ikinci el gözüyle bakıyor, o sebepten şeetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Penthesilea said: ipodum ve iphoneum oldugundan ABD fiyati olan 399 dolara satiyorum ipdo un ve iphone olmasa kaça satardın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 allah allaah, arizali misiniz abi siz satmiyorum lan kardesime vericem. o da istemezse kiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 terbiyeli ol istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 istemezse olmasın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Cons said: istemezse olmasın yani? yine olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 slickers düzgün konuş yakışmıyor böyle kelimeler foruma...ayrıca konu adamın konusu gelip laf atıp gidenler de dış kapının mandalları.Kimsenin satışına karışmayın abi almayacaksanız. Alacaksanız da pazarlığı başka bir kanaldan yürütün. Adam şartları söylemiş işine geliyorsa alırsın gelmiyorsa sağ üstteki ''X'' tuşuna basarsın ne konuyu uplamış olursun ne saçmalamış ne de adamı 'çileden çıkarmış'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bölüm benim. istediğin yorumu yapmak sıkar. / kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 jelatini açılmamış ipod satışı kavga ile sonuçlandı. taraflar birbirini bıçakladı! sakin beyler, alt tarafı ipod touch satıyor adam. satar satmaz... onun bileceği iş. alıcı olacaklar fiyatı indirsin ister veya istemez. o da onların bileceği iş. sonuç olarak mal sahibi malı satmamaya karar vermişse bitmiştir olay. ağır laflar etmeye gerek yok bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 abi şu foruma kafamızı dinlemeye geliyoruz forumdaki birkaç sivrizeka yüzünden her konu savaş alanına dönüyor.Gün boyunca dersler yetmedi,hocalar yetmedi bir de bu eksik.Ona benim sinirim...Karışmayın kimseye abi sonra suçlu siz olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 abi sakin olun yahu, penth bir fiyat söyleyip iPod satmak istemiş adamı resmen yargılamışsınız. kaldı ki TR fiyatı ile kıyaslarsak gayet uygun bir fiyat vermiş, tersi olsa bile coşup saldırmaya lüzum yok. relax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 türkiye üzerinden satmak istese gayet uygun evet neyse ya iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar