Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jelatini Acilmamis iPod Touch 8G

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgisayarin yaninda promosyon olarak verdiler, ipodum ve iphoneum oldugundan ABD fiyati olan 399 dolara satiyorum, lakin ABD'den yakin zamanda gelicek tanidik veya benim tanidigimi bulmamiz lazim, elbet cikar birileri ilgilenen varsa sorucam insanlara :)
Mesaj tarihi:
DoruK said:
hani işine karışmak gibi olmasın da, hem abd fiyatına satıyorsun hem de kuryesi bizim tanıdık olacak, e ne anladık bu işten?
cunku abd fiyatina satiyorum. kuryeyi de bi seklde bulmak lazim diyorum, sizin tanidik olsun demiyorum sakin.
Mesaj tarihi:
yok canım sakinim de, hazır amerikadan getirecek biri varken, dükkandan dediğin fiyata alabilme olasılığından vazgeçip senden almanın nedenini merak ettim sadece
Mesaj tarihi:
DoruK said:
yok canım sakinim de, hazır amerikadan getirecek biri varken, dükkandan dediğin fiyata alabilme olasılığından vazgeçip senden almanın nedenini merak ettim sadece

hani elin amerikalı gavurlarına aynı parayı verceğinize bana verinki yabancıya gitmesin diyor penth arkadaşımız
Mesaj tarihi:
benim kötü bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın, zaten kuzenime bi tane alıcam da amerikadan gelicek tanıdık olsa düşünürdüm o ayrı. ama insanlar genelde nolursa olsun isterse kolisinden 20 adet yeni çıkmış olsun dükkandan olmadıkça ikinci el gözüyle bakıyor, o sebepten şeetmiştim.
Mesaj tarihi:
slickers düzgün konuş yakışmıyor böyle kelimeler foruma...ayrıca konu adamın konusu gelip laf atıp gidenler de dış kapının mandalları.Kimsenin satışına karışmayın abi almayacaksanız. Alacaksanız da pazarlığı başka bir kanaldan yürütün. Adam şartları söylemiş işine geliyorsa alırsın gelmiyorsa sağ üstteki ''X'' tuşuna basarsın ne konuyu uplamış olursun ne saçmalamış ne de adamı 'çileden çıkarmış'...
Mesaj tarihi:
jelatini açılmamış ipod satışı kavga ile sonuçlandı. taraflar birbirini bıçakladı!

sakin beyler, alt tarafı ipod touch satıyor adam. satar satmaz... onun bileceği iş.

alıcı olacaklar fiyatı indirsin ister veya istemez. o da onların bileceği iş.

sonuç olarak mal sahibi malı satmamaya karar vermişse bitmiştir olay. ağır laflar etmeye gerek yok bunun için
Mesaj tarihi:
abi şu foruma kafamızı dinlemeye geliyoruz forumdaki birkaç sivrizeka yüzünden her konu savaş alanına dönüyor.Gün boyunca dersler yetmedi,hocalar yetmedi bir de bu eksik.Ona benim sinirim...Karışmayın kimseye abi sonra suçlu siz olursunuz
Mesaj tarihi:
abi sakin olun yahu, penth bir fiyat söyleyip iPod satmak istemiş adamı resmen yargılamışsınız. kaldı ki TR fiyatı ile kıyaslarsak gayet uygun bir fiyat vermiş, tersi olsa bile coşup saldırmaya lüzum yok. relax.
  • Yeni Oluştur...