BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 film satsın diye yaptılar demene söylüyorum. bu kadar ezik bir düşünce olabilir mi ya. o filmin gelirleri de onlara gittiğini kim söyledi bi kere? eğer para için yapsalardı pancard gibi ilk işini yapan bir firmaya yaptırmazlardı. herşeye .ok atmak zorundalığı olmuş artık insanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 geri dönmemelilerdi kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Carsı geri donsun dıye forumlarda derneklerde nasıl baskılar yapıldı.Su anda tum taraftarları bır tutuyor carsı eger dağılırsa bırbırını bıcaklayan fenerlılerden bır farkımız kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 toggie said: demirören beslemiştir +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 çarşı bırakabilirmi bence o bir donem gundem yaratmak amacıyla yaptıkları birşeydi çarşı uzaylılara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 BulletRide said: Neymiş be çarşı...Kop Jr. mübarek. kop anca çarşı jr. olabilir. gerekli dersler gerektiği yerde verildi zaten kopa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Grange said: Carsı geri donsun dıye forumlarda derneklerde nasıl baskılar yapıldı.Su anda tum taraftarları bır tutuyor carsı eger dağılırsa bırbırını bıcaklayan fenerlılerden bır farkımız kalmaz. Zaten bıçaklamıyor muydunuz birbirinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 genelde fenerliler o akıbete uğruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 cihat aktaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 http://www.bobiler.org/upload/photographs/132828902c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 öylesine konuşuyorum ben ha çarşı dağılsın dağılmasın pek umrumda olduğunu söyleyemicem. zaten çarşı dağılmaz ismen bitirselerde. güzel olmuş ayrıca çarşının ambleminden anarşinin çıkarılması. son yorumumdur bu da bu konuyla ilgili zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 iyi olmuş. rant her şekilde olacak demirören varken. en azından tribünler güzel olsun eğlenelim Mumu said: BulletRide said: Neymiş be çarşı...Kop Jr. mübarek. kop anca çarşı jr. olabilir. gerekli dersler gerektiği yerde verildi zaten kopa falan. buna da +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Smoke said: Grange said: Carsı geri donsun dıye forumlarda derneklerde nasıl baskılar yapıldı.Su anda tum taraftarları bır tutuyor carsı eger dağılırsa bırbırını bıcaklayan fenerlılerden bır farkımız kalmaz. Zaten bıçaklamıyor muydunuz birbirinizi? Bahsettiğin olay bir tek kişinin bir tek kişiyi bıçaklaması.2 grubun birbirine tribunde bıcakla girişmesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Ne demek istemişler yani şimdi? Ayak yaptık biz feshediyoruz diye, millet bakalım ne dicek diye görelim istedik, o yüzden feshettiydik mi demek istemişler? Nası kolpa geldi bana yau. Belliydi zaten böle olacağı. Ama faşo tayfaya bırakmadılar çarşıyı o açıdan sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 daha biz bırakıyoruz abi falan filan dediklerinde söylemiştim böyle olucağını. kolpacılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 çarşı paf takımla çıksın öyle bağırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 çarşı kendini aştı. ben böyle yöneticilerinin neci olduğu belli olmayan taraftar gruplarına karşıyım. kulüplerinin kendisinin yaoması lazım böyle organizasyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 adamınbiri said: çarşı paf takımla çıksın öyle bağırsınlar. bi dahakine böyle tepki gelir herhal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar