dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Steam'de öyle bir şey yok bi kere onu tamamen kaldıralım aradan. Niye Steam dedin anlamadım zaten tamamen anlamsız oldu konuyla ilgisiz. Onun dışında single oyun oynamak için her an internete bağlanmak zorunda olmak sana çok mantıklı geliyorsa yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 oyun single degil artık iste konseptini degistirdiler ve sc4 ten farklı ama degisik bi keyfi olan bi oyun oldu. single oynayabiliyosun ama ozaman dandik bi oyun oluyo onun yerine biz coop oynuyoruz mesela ben kole sehri kuruyorum arkadas industry kuruyo baska bi sehri turist sehri yapıyo baska biri falan. Cok degisik bisey bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 screwy said: Paticigin ustun oyuncu ırkının kafalar yanlıs calısıyo. Facebook oyunu da olsa Ultima Online da olsa, Hardcore da D2 de olsa grimfandango da olsa dwarf fortressla da olsa. Oynadıgım zaman keyif alıyor muyum? Alıyorum. Bitti. Sanane gerisinden. Sen almıyorsan senin tadına uyanı al arkadas. Zor degil yani. bana bir şey. senin kafandaki insanlar EA gibi şirketlerin piyasayı ele geçirip saçma sapan işler yapmasına neden oluyor çünkü. kimse sana gerçek hayatta şunu bunu yap demiyor zaten ama forumda tartışma ortamına giriyorsan insanlar eleştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Elestir ama elestirmenin de bi anlamı var dimi. Soyle mesajlarını kompilasyonunu yapsam 6 keywordu gecmiycek adamlar var simcity topicnde baya da mesaj atmıslar yani. Tekrar tekrar tekrar tekrar atınca bisey olmuyor degismiyor ben heyecanla topice bakıyorum acaba kim nası bisey yaptı orda "DRM" yazıyo. meh diyorum bi kere iki kere uc kere 20 kere aynı adamlar bi de biz oynayanlar belli aglayanlar belli onlar aglıyor onların aglaması arasında biz oynadıgımızı konusmaya calısıyoruz. Ki ben EA i seven bi adam da degilim. Ama herifleri sevmiyorum diye de kendi alıcagım keyiften kendimi mahrum etmem. Mesela Valve i de cok seviyorum ama PORTAL OYNAMAYALAYAM demedim yani baktım tarzı hosuma gitmedi oynamadım. Cok basit degil mi ya. Ki ben de oyun elestiriyorum git dota topicine bak. ama oyunun internal problemlerini konusuyorum mm ini konusuyorum mesela, simcity topicine bak agent sistemini de elestirdim yanlıs yapmıslar dedim guldum hatta hatalı oldugunu gostercek ss te attım. EA tipi dedigin firma ne yazıkki AAA tip oyunlarının buyuk kısmını elinde tutuyor. Mesela fifada da gecen sene hayvan gibi problem vardı. Fifayı aldım oynadım problem vardı bıraktım problem duzeldiginde bi miktar oynadım sonra tekrar bıraktım. Napıcam yani EA para kazanmasın(ki lol yani ben vermeyince mi para kazanmıyomus ben bu heriflerin 2 oyununu alıyorumdur senede en fazla) diye o fifada oynadıgım 50 100 saati oynamıyım mı? Ayrıca onceki seye cevaptan bagımsız ornegin DRM EA'in fikri bile degildi baska birileri deneyip basaramadı D3 basardı simdi ea deniyor. Ki ben hala diyorum ki bi firma gozuyle baktıgımda mantıksız gelmiyor bana. Cunku sen bi structure kuruyosun ve "reverse engineering" diye bir konsept var kodlar sonucta sayılar stringler bir sekilde kırılıyorlar. Adam sen kırama istiyor bunu. Ben DRM i o yuzden anlıyorum. Ha server issues olmasın. Bu business model oturdugunda buyuk ihtimal prediction modeli de daha iyi oturur serverlar daha iyi hazırlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 burda oyunu begenip oynayanlar laf atmanizin gururlu davaniza bi katkisi yok arkadaslar, gidin EA'in binasinin onunde oturup sarki soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 screwy o derece saçmalamışsın ki 2 sayfadır, cevap verecektim vazgeçtim. sadece şunları diyorum: - steam always online drm değil - "ha online ha offline oynamışım farkı yok" ne demek? server'a bağımlı olmak, internetinin çalışıyor olmasına bağımlı olmak çok mutlu ediyor seni herhalde. - "simcity'i multiplayer yaptılar".. işte bu noktadan sonra cevap verecek bir şeyim yok maalesef sana. bu olay biraz akp olayına benziyor. bu forumun çoğu akp'ye karşı. nasıl ki akp'ye oy veren biri "ben mutluyum türkiye'nin halinden, kime ne kime oy verdiğimden" dediği zaman paticik'in büyük bir kısmı ona laf anlatmaya çalışıyorsa, şu anki simcity always drm ve 10 DLC'yi kakalama politikasını eleştiren kesim de aynı şekilde laf anlatmaya çalışıyor. @aquila: tek başına şarkı söylersen olmaz önce diğer oyuncuları aydınlatman gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sabonis said: - "ha online ha offline oynamışım farkı yok" ne demek? server'a bağımlı olmak, internetinin çalışıyor olmasına bağımlı olmak çok mutlu ediyor seni herhalde. - "simcity'i multiplayer yaptılar".. işte bu noktadan sonra cevap verecek bir şeyim yok maalesef sana. benim icin farketmiyor ve evet oyunu 3 4 kisiden assagı oynamadım daha. hic bir mape tek girmedim. oyun benim icin coop. akp ile bunun arasında derin bi ucurumu var. ben turkiye 5 i begenmedigim icin hala turkiye 4 u oynamaya devam edemiyorum. Turkiye 5 e zorunluyum. Turkiye 4 u ya da Amerika 6 yı yasayarak memnun olabilcek olsam ya da bu 30 dolar vererek olabilcek olsa yaparım ve kurtulurum. Got it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sarkiyi duyduk, begenmedik, radyoyu kapatamiyoruz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 skype'tan oynayınca oyun multiplayer olmuyor umarım farkındasındır... multiplayer'mış ya.... bu nasıl bir düşünce yahu. benim arkadaşl FTL oynuyorlar birlikte skype'tan mesela, o da multiplayer o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 coop oynuyoruz oyunu birimiz industry kuruyo birimiz kole sehri birimiz trade center yapıyo falan. diyorum ya sizin kafalar basmıyo eglenceli oyun oynama konseptine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 skypeta oynayinca olmuyo zaten, ayni regionda oynayinca oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 gitar hero yu da mesela gitar calıyosunuzdur diye oynamamıssınızdır. "TOO DUMB DOWN". ben baya saatlerce oynadım acayip eglenceliydi onu da koop oynadım mesela arkadaslarla 2 gitar bi bateri bi vokal ama gitardaki bi seyi assagı yukarı ittiriyorum ve bana gosterilen yerlere basıyorum NASIL KEYIF ALABILIRIM KI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 aquila said: skypeta oynayinca olmuyo zaten, ayni regionda oynayinca oluyo. you don't say??? co-op. evet oyun co-op. kandırın kendinizi aynen devam. neyse kime dert anlatmaya çalışıyorum. yukarıda yazdım türkiye'deki siyasal durumu çok yakından andırıyor diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ben de sana anlattım andırmadıgını. don't starve mesela super oyun coop u yok diye oynamıyorum. keske ea yapsaymıs =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 aquila haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ah su fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://i.imgur.com/WfyQX.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 aquila said: para bende. Lordum ekran kartı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 o kadar da degil lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 neyse daha fazla troll'ünüze gelemicem takılın kafanıza göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ses kartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ne trolle gelmesi sen sacmalıyosun cevabını alınca trolle gelmiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 aquila said: o kadar da degil lan. böyle böyle zengin oldun zaten sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 karsilikli fikir paylasamayan insanlar, baskalarini "dogru yola" getirme cabasina girince boyle oluyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar