Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mide bulantısı

roket adam

Öne çıkan mesajlar

HAgaten insan sağlıklı olduğuna şükretmeli. 7 gündür falan altınoluktaydım ve son gecemden bi gece önce hastanelik oldum, besin zehirlenmesi dediler sanırım, ilaç verdiler sadece serum falan yemedim.

Ama olayın ucu mideye dokunmasın mı birader, olacak gibi değil ya. İğren. bir şey. Senede en az 1-2 kere yaşarım bunu. Mide bulantısı, gece boyu kusma vs..

O gece bütün gece kustum neredeyse, artık bıktım yani.

Ertesi günün gecesi yola çıktım saat 4 gibi. Bir de deniz otobüsüyle geldik istanbula. biraz önce eve girdim. Hala midem bulanıyo zor duruyorum. YEMEK YEMEK İSTİYORUM YA.

ALLAHIM BU NE YA MİDE BULANTISI ALAADFSĞGİOPKŞJBH KAFAYI YİCEM İĞTEN. BİR ŞEY YA. BIKTIM KARDEŞİM YOK MU ÇARESİ. DUIVARLARA KÜFÜR EDE EDE VURUYORUM ARTIK. YEMEK YEMEK İSTİYORUM 3 KİLO VERDİM ALLLLLLLOOOOOOOOOOOOO.

çok asabiyim şu an of. yok mu bi çaresi.

not. mide bilmemnesi diye konu varmış zaten görmedim. bi de soda içtim, zaten o gece de kendimi kusturdum olucak gibi değildi. imlalar için özrüi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 14 yaşıma kadar falan paso kusardım. Her sabah serviste bi posta giderdi. Acaip araba tutardı. Yazları da midem çok bulanır. Dayanamayıp susuzluktan aç karnına sıvı gıda alırım, sonra midem bulanır. Yemek de yiyemem. Sonra yine susarım içerim öyle devam eder yalama olur midem. Kilo veririm bi de sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...