la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bu bahsettiğiniz trackerlarda (davetiyeli, share ratio lu olanlar) çok genel şeyleri mi yüksek hızda indirebiliyoruz, yoksa gerçekten bulunması zor albüm, dizi, film, oyun vs. bulabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 4chan'i takip edin. B)- Mesela dün birisi demonoid invite codeları dağıtıyordu. arkadaş kaptı bi tane ben yetişemedim. MOAR PLEASE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 demonoid nedir yav az bekleyin torrentleech kasıom :F Ratio: 1.002 Uploaded: 93.69 GB Downloaded: 93.51 GB salı prison break ve heroes'un yeni bölümleri gelirse azacak uploadum:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 valla revtt, tti ve tl arasinda donusum yapip ratio kasiyorum deli gibi. ama en cok kasan whatcd oldu. power user olana kadar kac takla attim. kirk yilda bi leecher cikiyo o da cekiyo 30 mb/s ile bitip gidiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Congratulations, you have been auto-promoted to Power User. You can now view torrent NFOs and post in the Request section of the forums. yeesss Ratio: 1.051 Uploaded: 98.28 GB Downloaded: 93.51 GB hadi Torrent leech şimdi de davetiye ver tam süper olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 valla bana vermedi. sadece donate ve arada esince yolluyorlarmis : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 tl davetiyesi bulup getirene tam 100 bin lira veriyoum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 davetiye istemek ve dagıtmak yasak. sen forum kurallarını oku ben sana veririm 100 bin lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Akhlaur said: http://www.btracs.com/index.htm Ben şöyle bir site vereyim.Açık torrent sitelerini gösteriyor üye alımı.Hepsini değil de işte vvar birkaç tane.Zamanında torrentleech te vardı ben üye olmamıştım falan demonoid hepisi vardı.Şimdi kafama tükürüyorum mesela.Ama bazılarının yanında barnak var onlar üye alımı son 10dk açılanlar.Ordan siteye göz atın seçin.Adult falanda var ancak o yüzden her gördüğünüz siteye dalmayın.Ya da dalın. edit:yanlış bilgi. bu çok iyiymiş hakkaten. bi bakayım dedim, bitsoup açıktı, üye oldum 10 dakka sonra kapandı :D bi de indirdiğimiz şeyi başka yerden nası seed ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bitsoup'ta da free leech olayı var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 en son yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yok gördüğüm kadarıyla. ama oladabilir, iyi bakmamışımdır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 şuan en hızlı ve en ideal site http://bittorrents.ro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Şimdi TorrentDamage'dan yeni bir üyelik aldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 torrentdamage'dan uyelik almak kolay da beni ucurdular malesef :) ratio istemeyen en iyi tracker arenabg.com soylemistim daha once tekrar soyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 fake upload yapın ratio sorununuz kalmıyo zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 saniyede 25-30 la ul de bayıyo bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi fake uploadda hız ile alakası yokki fake yapıyosun uploadı kendin belirliyosun hızı :D 10dk 1.5-2 gb upload ediyosun zaten fazlasını çakıyolar direk atıyolar banı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 her turlu anlarlar onu da yahu, ne gerek var riske girmeye. free leech ile torrentbytes'tan indiriyorum ben film, dizi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kullandığım bütün sitelerde 1tb üstü upload var hiç bişey olmadı daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 arenabg rullaz diyorum gercekten. teraziye de abanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 endless_night said: fake upload yapın ratio sorununuz kalmıyo zaten :P bunu sakin yapmayin. bahsettigi program cok buyuk ihtimalle ratio maker/master. cok eski bi program. torrentleech ve blackcats aninda anliyo ve banliyo. en son torrentbytes hala anlamiyodu ama. tavsiyem denemeyin ve bosu bosuna uyeliginizi kaybetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 gibi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hangi trackerda kullaniyosun bilmiyorum ama dedigim gibi torrentleech ve blackcats aninda anliyor. tecrubeye sabittir. blackcats den 2 kere, tleechden 1 kere banlandim bunun yuzunden. daha sonra 4 mbit alincada kendim upload yapmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bitsoup resimdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar