Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 pratebayda ille o radio zamanzingosunu yüklemek mi lazım. Başka link alma yolu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 tv.torrent.ro diye bi site var keşke bizde üye olabilsek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Tripling said: pratebayda ille o radio zamanzingosunu yüklemek mi lazım. Başka link alma yolu yok mu alınıyor ben hiçbirşey yüklemeden kullanabiliyorum pirta-bay'ı (en azından son kullandığımda alabiliyordum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 heh tamam hallettim :) Sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sinad said: tv.torrent.ro diye bi site var keşke bizde üye olabilsek :( şurada vardı üyeliğim, mis gibi ratiom. 2 ay mı ne afk kalınca netten uçurmuşlar anında. hala açmadılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ordan afk olarak banlanmak çok kötü ya ratio da tutturamıyordum orada bir türlü D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Masquerade said: sinad said: tv.torrent.ro diye bi site var keşke bizde üye olabilsek :( şurada vardı üyeliğim, mis gibi ratiom. 2 ay mı ne afk kalınca netten uçurmuşlar anında. hala açmadılar... benim hala var site değişti gerçi, http://freshon.tv oldu da çok sağlam site yav :) 0,5-,55 arası değişiyor ratiom, banlanmamak için ratio kasıom bazı bazı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 btjunkies, piratebayden bariz daha iyi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 tvtorrents'e davetiye ile mi üye olabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 signups are closed at the moment, and available only with an invitation.we celebrate our new ps3 category, and we let 10k people to live the torrentleech experience!! click here, use 38498037 as invite code and join us! it wont last long!! when the 10k sign ups are filled, this message will dissapear. koşun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Koş koş koş torrentleech üyelik açtı. saldırınnnnnnn http://www.torrentleech.org/signup_inv.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bir de şifre yaratabilsem süper olacak hiçbirini kabul etmiyor kefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 şifre 8 karakter alfanumerik(2 side şart) en az 1 büyük 1 küçük harf karakter ve birtanede özel karakter $$#£ gibi olacak 77x5Df#i gibi //kendi şifrem değildir denemeyin boşuna //ekşiden aldım haklarını yemeyelim. eşki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 code'a ne yazıcaz abi istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Dragonfire said: signups are closed at the moment, and available only with an invitation.we celebrate our new ps3 category, and we let 10k people to live the torrentleech experience!! click here, use 38498037 as invite code and join us! it wont last long!! when the 10k sign ups are filled, this message will dissapear. koşun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 38498037 kod bu. gmail ile signup yaptım, yollamıyor aktivasyon kodu ehua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 gmail de ben 2gündür başka problemler yaşadığım için direkt hotmaili kullandım riske atamam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Burax said: Masquerade said: sinad said: tv.torrent.ro diye bi site var keşke bizde üye olabilsek :( şurada vardı üyeliğim, mis gibi ratiom. 2 ay mı ne afk kalınca netten uçurmuşlar anında. hala açmadılar... benim hala var site değişti gerçi, http://freshon.tv oldu da çok sağlam site yav :) 0,5-,55 arası değişiyor ratiom, banlanmamak için ratio kasıom bazı bazı :) Abi freshon'da nasıl ratio sıkıntınız oluyor zaten %100 free bütün HD torrentler ve 10gb'den büyük her torrent. En azından %100 idi, şimdi HD bölümler sadece %50 free oldu, 10gb'den büyük torrentler hala %100 benim durumum şu Ratio: 3.462 | Upload: 47.65 GB | Download: 13.76 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Freshon.tv de davet kodu varsa öm olarak alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 38498037 bu kodla üye olabildim ben Signup successful! Account successfully confirmed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Fortuna said: Ratio: 3.462 | Upload: 47.65 GB | Download: 13.76 GB Ratio: 0.517 | Upload: 48.94 GB | Download: 94.68 GB Böyle olunca zor oluyor tabii ratio kasmak :P HDD'de yer yok, ondan yükleyip ratio tutturup silmek zorundayım, HD pek indiremiyorum + %100 free olayı %50ye düştü üzdüler bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 freshon a invite code u varsa atabilirmisiniz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 barbu said: freshon a invite code u varsa atabilirmisiniz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 up. freshon a invite var mı hiç kimsede? varsa alabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 invite istemek yasak degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar